• 瀏覽: 6,502
  • 回覆: 114
+6
引用:
原帖由 songsong17 於 2020-8-5 05:43 PM 發表
香港醫護醫療上可能係專業既, 但排唔到, 收費離晒地,又政治行頭, 專到識飛都無用啦屌...
咁所以就要搵間無牌公司

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-5 11:36 PM 發表

咁所以就要搵間無牌公司
(政府批準就得就得)

香港醫護醫療上可能係專業既, 但排唔到, 收費離晒地,又政治行頭, 專到識飛都無用啦屌...

內地為港人免費檢測,並唔係對自己檢測無信心,要簽聲明,其實係唔想港人利用免費檢測結果闖關返內地,你想檢測返內地,就要俾錢去私家醫院做,聲明意思就係咁。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-5 05:37 PM 發表
https://external.fhkg3-2.fna.fbc ... g==&cfs=1&e ...
字都唔識嘅都可以當選區議員,識條鐵咩!

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-8-6 05:35 AM 發表
內地為港人免費檢測,並唔係對自己檢測無信心,要簽聲明,其實係唔想港人利用免費檢測結果闖關返內地,你想檢測返內地,就要俾錢去私家醫院做,聲明意思就係咁。 ...
大陸醫療團隊自知來港無牌行醫,所以要出免責條款來卸膊; 但無用,根據香港法例,他們已犯法!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-5 11:36 PM 發表

咁所以就要搵間無牌公司
今趟,是自上世紀,「九龍城寨」拆除後,香港境內最大規模的無牌行醫活動!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-6 05:41 AM 發表

大陸醫療團隊自知來港無牌行醫,所以要出免責條款來卸膊; 但無用,根據香港法例,他們已犯法!
點樣犯法?你就犯法,抹黑內地,內地醫務人員可以到香港執業,已經得到香港政府承認,曱甴唔好痴線,唔好當自己係政府,政府可以DQ你哋,你哋可以DQ政府咩?太多幻覺,及早求醫。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-8-6 05:46 AM 發表

點樣犯法?你就犯法,抹黑內地,內地醫務人員可以到香港執業,已經得到香港政府承認,曱甴唔好痴線,唔好當自己係政府,政府可以DQ你哋,你哋可以DQ政府咩?太多幻覺,及早求醫。 ...
政府幾時僭越咗香港醫務條例?快Fact Check.

睇小的毒果對身體有益

引用:
原帖由 ufo2018 於 2020-8-6 05:54 AM 發表
睇小的毒果對身體有益
乜毒果有講咩?你睇咗?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-5 05:37 PM 發表
https://external.fhkg3-2.fna.fbc ... g==&cfs=1&e ...
真正目的係查下香港有幾多基基同漢奸。

點解個個小黃人都鐘意派自己心心?有心心講嘢就啱,比個錯覺有人support 自己咁on9? 有點兒難理解。

引用:
原帖由 花心大大大少 於 2020-8-6 06:05 AM 發表

真正目的係查下香港有幾多基基同漢奸。
嘩!你洩漏國家機密吖!

DLLM又是毒果,畜牲死L開🐸🐸🐸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]