• 瀏覽: 1,893
  • 回覆: 27
+3
唔買無瑞士糖

西方?乜水呀?

瑞士一向反中架啦。

凍結資產最實際,馬上跪低

引用:
原帖由 DanRicky 於 2020-8-5 05:09 PM 發表
?20200803233619

《港區國安法》實施後,西方國家群起反對,批評此舉破壞《中英聯合聲明》中承諾的一國兩制。瑞士外長卡西斯周日(2日)表示,中國若摒棄一國兩制的原則,將影響很多在香港投資的瑞士企業 ...
瑞士糖要唔幽獸的細路? 香港政府可以送一批過去

瑞士銀行一早已向美國投降,
張顧客資料交美國政府

引用:
原帖由 香港妓者 於 2020-8-5 05:13 PM 發表
點解唔去批評北韓?
咪係,擺明欺善怕惡

引用:
原帖由 o_0 於 2020-8-5 07:27 PM 發表
瑞士一向反中架啦。
因為西方國家想中國和平轉變...........成為西方國家的奴隸..........!!
後來發現中國的發展形式比西方國家更先進..........西方當權者感覺到危機....!!
原本想中國來一場大型革命...........最後發現西方各國才是有革命的先兆......!!

西方現在是殺不死你............反把自弄死的局面....!!
現在西方各國都出現社會不穩定因素............動亂及社會運動不斷....!!
就明西方社會需要一場改革.........一場大型的政治革新..........簡單來說是一場革命...!!

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-8-5 06:17 PM 發表

很定條瑞士外長未睇過中英聯合聲明
又是雙重標準的西方政客
冇西方記者會問。 冇西方記者問英國違反邊條邊項。

煩請熟讀中英聯合聲明, 告知, 免得死得不明不白

全球黑$唔存入瑞士,好快變第2個希臘

引用:
原帖由 DanRicky 於 2020-8-5 05:09 PM 發表
?20200803233619

《港區國安法》實施後,西方國家群起反對,批評此舉破壞《中英聯合聲明》中承諾的一國兩制。瑞士外長卡西斯周日(2日)表示,中國若摒棄一國兩制的原則,將影響很多在香港投資的瑞士企業 ...
瑞士嘅講法,代表西方嘅所謂民主,就係要將自己一套強加於他人身上嘅霸權主義。就算拉例卡達菲令利比亞發生內亂,佢哋都認為佢哋冇做錯,錯嘅只係利比亞人。佢哋拍下屁股就走人。

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-8-8 17:26 發表

瑞士嘅講法,代表西方嘅所謂民主,就係要將自己一套強加於他人身上嘅霸權主義。就算拉例卡達菲令利比亞發生內亂,佢哋都認為佢哋冇做錯,錯嘅只係利比亞人。佢哋拍下屁股就走人。 ...

https://youtu.be/IvHmHyIpTHc

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]