• 瀏覽: 13,135
  • 回覆: 148
  • 追帖: 1
+2
周庭肯出嚟做
我一定幫襯

J庭櫈底幫我吹

周庭嚴重痴脷根,正臭HI

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-5 04:24 PM 發表
咁日火車站斬劫的罪犯⋯反而還風流快活 同元朗白衣人一樣、嚇走曬所有投資

捉D唔捉D👎
黑暴曱甴周圍破壞香港, 嚇怕所有香港人. 好多未拉. 警方要全力追捕黑暴曱甴, 不能鬆手.

引用:
原帖由 NG3814 於 2020-8-5 05:59 PM 發表

可以的話,開鑊油比D畜牲炸一炸,唔該
仲用油對佢甘好,直接打火機加殺蟲水噴射就算

引用:
原帖由 爪王凌雨 於 2020-8-5 05:40 PM 發表
三個時代垃圾
兩個啫,姓周果個周身有用。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-5 05:50 PM 發表
應該係鄭家朗
鄭家朗已著草個條柒頭叫林朗彥

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-5 04:25 PM 發表
周庭係咪單身
周庭同滅事潘, 都是手足最愛, 難以決擇

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-5 04:24 PM 發表
咁日火車站斬劫的罪犯⋯反而還風流快活 同元朗白衣人一樣、嚇走曬所有投資

捉D唔捉D👎
一班臭曱甴約埋入元朗搞事,唔夠人打就扮死狗……好可憐呀

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-5 04:19 PM 發表
黃之鋒、林朗彥及周庭涉於去年6月21日,參與包圍灣仔警察總部,被控煽惑他人、組織或參與未經批准的集結等罪,其中周庭早前承

周庭索喎...希望佢改過:')希望香港重新上路,回復昔日光輝

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 05155905487-0805_00 ...
判周庭“扑刑”唔該,每日俾十個香港市民每人抽插佢一個鐘,直至全港男人都扑過佢一次就刑滿岀獄。

真係好撚憎呢D香港垃圾

仲有冇通櫃呢家野?我可以義務出手幫庭庭通呀

後庭妹可惜可惜,後庭處女開苞

引用:

捉D唔捉D👎
你咁話淋卓亭同佢老友刀疤剛啲白衫黑社會份子呀,小心淋卓亭搵你!

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-5 04:20 PM 發表
黃之鋒右面邊位
姓漢名奸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]