• 瀏覽: 45,005
  • 回覆: 825
  • 追帖: 4
+14
紅十字職員掛少少飾物 呢個post d人都可以吹到又驚病毒又愛滋針
我就早兩日去捐 後生又有 啊叔啊嬸又有 好多人,完全見唔到有咩表達政見既文宣。到底香討d人有幾多真係去過捐血 定全部都係打手

大佬,
唔係唔想捐血,
但都冇理由幫人仲要俾人侮辱同玩,
容乜易捐血變大量失血呀!😱😱😱

引用:
原帖由 1123455 於 2020-8-6 04:19 PM 發表
紅十字職員掛少少飾物 呢個post d人都可以吹到又驚病毒又愛滋針
我就早兩日去捐 後生又有 啊叔啊嬸又有 好多人,完全見唔到有咩表達政見既文宣。到底香討d人有幾多真係去過捐血 定全部都係打手 ...
曱甴早比人殘酷賤格嘅形象所至,否則就唔會少咁多人捐血啦。

引用:
原帖由 1123455 於 2020-8-6 04:19 PM 發表
我就早兩日去捐 後生又有 啊叔啊嬸又有 好多人,完全見唔到有咩表達政見既文宣。到底香討d人有幾多真係去過捐血 定全部都係打手 ...
好多人? 咁為何黃十字狗話唔夠血?

引用:
咁咪証明重有好多人損血囉,唔好叫天叫地

引用:
原帖由 令狐椒 於 2020-8-6 04:28 PM 發表

好多人? 咁為何黃十字狗話唔夠血?
我唔知你有冇入過去捐血 前排疫情真係好少人,不過佢最近出左新聞明顯係多左人捐, 起碼我去果時係坐爆

引用:
原帖由 門前送行 於 2020-8-6 04:35 PM 發表

咁咪証明重有好多人損血囉,唔好叫天叫地
其實每個人都有機會要輸血 無分藍定黃,血庫唔夠血 出新聞 呢幾日多番人捐,就係咁簡單 唔洗諗得太複雜

又黃又紅 好亂呀

黃十字咁撚黃,無人去架啦

引用:
原帖由 1123455 於 2020-8-6 04:38 PM 發表

其實每個人都有機會要輸血 無分藍定黃,血庫唔夠血 出新聞 呢幾日多番人捐,就係咁簡單 唔洗諗得太複雜
又話唔夠血,但又好'多'人損血,我好亂呀!

引用:
原帖由 1123455 於 2020-8-6 04:38 PM 發表

你都講得好啱,損血救人,不分顏色.

紅十字會窩藏暴徒

反而本身捐血的人,會因而患上不明疾病,所以捐血有風險

唔道歉加炒哂裡面嘅黃絲,no啦,拜拜!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]