• 瀏覽: 21,599
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
+13
化驗唔係用試劑+儀器做咩????

袁國勇咁2手fing fing咩儀器都冇, 去街市用目測????

引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-8-5 11:38 AM 發表

人地有X光眼,唔通又話你知咩!
咁X光眼去海關做啦..........關病毒咩事

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-8-5 01:37 PM 發表

你點知架
目測都可以睇到好多可能性架,要大內高手先做到啦
麥00都要帶個羅更........袁天才次次都唔使儀器協助

如果香港醫護, 用支驗孕棒etc 都可以驗到肺炎既, 我就信註冊有用lor

引用:
原帖由 our_photoo 於 2020-8-5 02:57 PM 發表
其實大家要對國家有信心,派得落嚟嘅一定係醫生,唔使驚,就算唔係醫生都係專業人士,請大家相信國家

國家做每件事情都係只有一個目的就係為咗香港好,其他不是考慮因素,大家可以放心 ...
根本化驗係用儀器黎做
化驗員用驗孕棒係咪化驗到肺炎先

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2020-8-5 05:18 PM 發表

講開又講,袁磚家一味吹水,一時話病毒可以係魚檔低溫環境長期生存(魚檔只有雪櫃係長期低溫),一時又話貓食魚會染上病毒

流行病學唔係咁樣齋吹水架,磚家點都要俾少少「論據」啦 ...
話經d渠傳播.........用白煙做實驗咪知係咪咁樣流動la
實驗都冇做就話係

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2020-8-5 05:46 PM 發表

之前佢話抽氣扇呀,風吹病毒上樓上單位呀

完全吹水,毫無論證

我都做到磚家啦,講之嘛

當年沙士,所謂「煙通效應」我到今日仍然唔信;我認為lift按鈕傳播病毒比較合理 ...
抽氣扇呀,風吹病毒上樓上單位+煙通效應<===咪話用白煙試就得啦
小學雞實驗黎之ma

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]