• 瀏覽: 1,609
  • 回覆: 36
+4
引用:
原帖由 TTKKJJAA 於 2020-8-5 10:42 AM 發表

既然係警察濫用暴力的話就唔好扮委屈扮可憐扮受害者問市民點解咁憎警察了

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-5 12:05 PM 發表

既然係警察濫用暴力的話就唔好扮委屈扮可憐扮受害者問市民點解咁憎警察了
文宣教你地㗎嘛,要避開所有你地賤種黃畜打市民殺市民恐嚇市民包圍市民嘅話題,一味反復講黑警黑警,然後希望講一千次其他人就晤記得你地賤種黃畜假民主真暴力。笑死,有用咪?

標榜外國人權自由民主的媒體都係老屈成性。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-5 10:11 AM 發表

邊有咁多屈

次次啲黑警打人都有直播

幾百支鏡頭影住仲抵賴

唔好賴毒果乜乜物物

除咗毒果仲有其他媒體

黑警自己都有攝錄啦

如果真係咁委屈點解黑警唔公開自己啲片

仲有好多係被捕時完整無缺但係入咗狗屋之後出返來又骨折又傷痕纍纍

點解釋 ...
夠有女話畀人老強啦 最後佢去咗邊呢?!爆腿女又去咦邊呢?!

引用:
原帖由 閘總智囊 於 2020-8-5 12:22 PM 發表

咩"捐款不會引起利益衝突和不會惹人誤解"都幾得意,差佬管晒全香港,咩情況吓不會引起利益衝突?除非捐款者捐錢以外同香港無任何接觸囉.講到"不會惹人誤解",若然有人認為毒果講既野有人信既話,即係都算惹人誤解啦,咁無理由接受捐款喎.相反,若然毒果講都無人這既,咁差佬回嚟把能咩?? ...
做樣

黑警現在處理新聞手法就係
對自己有利就係真新聞
對自己冇利就係假新聞

引用:
原帖由 smart889 於 2020-8-5 10:04 AM 發表
警方今晚(4日)在社交網站Facebook專頁貼文,點名指對於《蘋果日報》再次誤導市民深感憤慨。警方指留意到該報今日有關

蘋果及林卓廷都係大話精

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0804_00822_001.html ...
告9佢啦。

只係1份娛樂報紙

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-5 10:11 AM 發表

邊有咁多屈

次次啲黑警打人都有直播

幾百支鏡頭影住仲抵賴

唔好賴毒果乜乜物物

除咗毒果仲有其他媒體

黑警自己都有攝錄啦

仲有好多係被捕時完整無缺但係入咗狗屋之後出返來又骨折又傷痕纍纍

點解釋 ...
條爆眼女又去左邊?
話比人強姦果啲得個講字?
831 死人呢?屍體無,親戚朋友都無?

引用:

邊有咁多屈

次次啲黑警打人都有直播

幾百支鏡頭影住仲抵賴

唔好賴毒果乜乜物物

除咗毒果仲有其他媒體

黑警自己都有攝錄啦

點解釋 ...
其實次次放火掟磚都係有直播,不過就算當場捉到人,都照例話無做過

毒果出晒名選擇性報導,大玩選擇性失明及失聰,又喜愛創作新聞,專呃腦殘的黃絲曱甴
一日一毒果,智商遠離我

引用:

邊有咁多屈

次次啲黑警打人都有直播

幾百支鏡頭影住仲抵賴

唔好賴毒果乜乜物物

除咗毒果仲有其他媒體

黑警自己都有攝錄啦

點解釋 ...
其實真係公道啲講句丫,你話差佬有冇使用過份武力對付示威者,我覺得有幾次係,呢啲你哋亦有按程序去投訴甚至起訴,Fair enough.

但係事實大家睇到嘅現實係,你班所謂「示威者」打人私了嘅程度,係去到兇殘嘅地步,而且俾你哋毒打圍毆嘅市民,個數量一定遠遠多過差佬武力對待嘅人數。

有時做人唔好太盲目啦,你唔中意警察,我明。

但係咁唔代表你班暴徒就係好正義,真係講仆街,你班暴徒真係仆街過班差佬多多聲.

所有柒頭匪人今年中糖尿!
明年三月前要截5肢(如有第5肢的話),
年底全家亡!
1仙帛金已備!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]