• 瀏覽: 6,638
  • 回覆: 82
引用:
原帖由 starr 於 5/8/2020 00:17 發表

與其話佢親中俄,不如話佢同北約有仇 ... 當年既南斯拉夫就係被北約支解
事實是親中,塞國很多基建橋樑是找中國建造。新冠疫情,塞國總統也是向中國求助抗疫口罩。

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 11:07 PM 發表

咪就係得番啲比中國更落後嘅國家會買中國啲野

非洲嗰啲都好似好支持中國
對黃屍暴徒,殺無赦

回覆 引用 TOP

有求就有供,你情我願,做生意就係咁,最緊要唔好被屈做水魚便是

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 11:07 PM 發表

好酸啊,美國連底褲都買中國貨,好落後。

又話民主人權,聯合國亦一人一票,重玩歧視非洲,豈不是狗也不如。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-8-5 12:06 AM 發表

塞爾維亞好快會俾美國制裁
塞爾維亞之前國內有示威活動,九成系美國佬所為啦

回覆 引用 TOP

支持.....

回覆 引用 TOP

引用:

柒頭睇完呢條片先講啦。😂
https://youtu.be/MjMPkjhwflk

回覆 引用 TOP

引用:

又係你條老姑婆係度吠?你識條鐵咩!

回覆 引用 TOP

識貨!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-8-4 11:05 PM 發表

中國和東歐國家塞爾維亞的防務合作日益加深。塞爾維亞國有國防設備進出口公司Yugoimport SDPR上周提交的一份年度報告顯示,塞爾維亞已經採購中國製造的FK-3中遠程防空導彈系統。這是中國現代化防空系統首次出口到歐洲國家。
路透社引有關的報告表示,塞爾維亞去年與31個國家達成了163項進口協議,總值達6.2億美元(約48億港幣),其中金額最高的是俄製米格-29戰機升級,及中國製造的武裝無人機 ...
小心顏色革命,你知啦佢唔賣方杖d又貴又廢嘅過期嘢,走去買中國又平又抵又勁嘅,方杖會小腸氣㗎嘛!

回覆 引用 TOP

引用:

買咗就唔使比-英國,美國侵略,屠殺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2020-8-4 11:53 PM 發表

我惗暫時得出美國比中國強少少,其他國家都係落後於中國,你又講得冇錯嘅,美國又唔會買中國嘅武器
秒殺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 磨爛蓆2017 於 2020-8-5 01:26 AM 發表

你繼續跪係度含住條洋腸,出少句聲啦!
佢老豆印度人,佢老母菲律賓人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-8-5 09:27 AM 發表

夠用就好。
買美國貨,不單貴,而且美國只會買出次貨。限制有多。
修理同保養都唔少錢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]