• 瀏覽: 30,052
  • 回覆: 13
+3
好以之前有幾位香討專家,話可以咁做

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-8-4 07:35 PM 發表
好以之前有幾位香討專家,話可以咁做
專家好似係咁講,去讀書何不順便攞埋護照之類說話

專家連新聞都未睇清楚,日日上黎洗版

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-8-4 09:51 PM 發表

十年前我舊同學講過一個故事 有兩公婆 公留係加拿大 婆長期來往香港溫哥華 有一次阿婆返到溫哥華一打開房門見到阿公同阿公個妹赤條條大被同眠 阿婆即時暈左入醫院 醒返即刻執野冇埋個仔返香港冇再返溫哥華

你話幾震驚宇宙 ...
唔明,亂倫?

引用:
原帖由 omnia 於 2020-8-4 10:51 PM 發表

你先唔明呀,太空人一定要入籍?人地 frequently travel 純粹為左見細路。

當年大把 principal applicants 自己都放棄入籍,自己老婆仔女有咪得囉。
好過畸士,係過幾年後,個老婆改嫁鬼佬,或者被其他人勾左

你唔驚戴帽未唔怕

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2020-8-5 03:22 AM 發表

六年之後分分鐘唔係BJ話事,誰應承收你入籍 ?
條古惑金毛BJ 就係咁唸,五六年後被個皇帝你做都得,佢自己本身都隨時內鬥或者大選失利被人踢左落台

支持,推,等濕鳩香討權威專家解釋下

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-5 09:09 AM 發表

BNO VISA TO BE BEGUN ON 1/1/2021.
有手足話祖家果面好食好住,叫大家買單程機票立即過去

好似件濕鳩香討專家被樓主ban 左,無得係到洗版

手足回報,祖家好食好住,人工高香港五成至一倍,建議各手足立即買單程機票過去,早去早享過

ban 左條洗版友真係好好多,唔係亂吹發噏風

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-8-5 05:45 PM 發表
有冇人
覺得英國係度縮緊沙?
根本係成個局想兇鳩大陸,想大陸縮沙唔推國安法

唔知大陸唔縮,佢未自已不停搬龍門,橫掂游戲規則自己定

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2020-8-5 04:18 PM 發表
很奇怪,這麼重大的改變,英國政府不需國會同意嗎?
尼單野係英國傳媒,特別小報,全部好低調,差不多提都唔提,好古怪

引用:
原帖由 top11 於 2020-8-5 07:32 PM 發表

係咪The Lord of the Rings?
前傳定後傳?

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-5 08:13 PM 發表
點解仲未有新聞報導200萬+1曱甴湧去英國? 
香討權威洗版專家話1/1/2021手兄先action

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]