• 瀏覽: 1,892
  • 回覆: 14
+3
引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-8-4 05:53 PM 發表
系人都知,美國佬做假啦
https://news.qq.com/zt2020/page/ ... ry?ct=United States
資料來源是qq

中國的

美國早就造假啦!

第一round: 上年「流感」死幾萬人,隱瞞係新病毒

第二round: 年初檢測量極低,就算有齊病徵,只要唔係來自中國就唔批准檢驗

第三round: 5月開始對死亡數字造假,有慢性病既確診患者都唔計入死於新冠

今次已經係第四round系統性造假

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 06:45 PM 發表

資料來源是qq

中國的
因為你唔識英文,所以畀中文資料你睇,識英文嘅可以睇 Johns Hopkins University  COVID-19 Tracking Map

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 06:45 PM 發表
資料來源是qq
中國的
美國突然大減一半,傻既都知佢地造數

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-4 06:49 PM 發表
美國早就造假啦!

第一round: 上年「流感」死幾萬人,隱瞞係新病毒

第二round: 年初檢測量極低,就算有齊病徵,只要唔係來自中國就唔批准檢驗

第三round: 5月開始對死亡數字造假,有慢性病既確診患者都唔計入死於新冠

今次已經係第四round系統性造假 ...

老美都幾L ON 9,以為紙係可以包到火。

呃到幾個星期, 呃唔到幾個月, 點都拖唔到大選.

侵侵真係愁

特朗普的樣子,好像已放棄抗疫似的。

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-8-4 06:51 PM 發表

因為你唔識英文,所以畀中文資料你睇,識英文嘅可以睇 Johns Hopkins University  COVID-19 Tracking Map
呢度討論區

開帖預淨係俾我睇

由佢,這個病猶藏猶大發,最後全民pk。

美國造數,現在下降到每日4萬了,大家估下系11月前會唔會降到0?

係台灣學到野

今日美國新增確診跌到3萬6了,大選之前可以跌到0嗎?

引用:

資料來源是qq

中國的
美國本土發出來的FB資信才可信嗎?

附件

95502201-a021-4c44-8a63-e7e14f010eea.jpg(68.56 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]