• 瀏覽: 17,774
  • 回覆: 250
+5
引用:
原帖由 dfmtf 於 2020-8-4 05:38 PM 發表

得四票
老美自己冇票
蚍蜉撼大樹,不自量。
單單非洲就有57票,還未加上南美洲、東南亞、中東、南亞等國家,估計起碼150票以上。

引用:
原帖由 aded 於 2020-8-4 05:28 PM 發表
美國由於在國內未通過《聯合國海洋法公約》,未能在今次選舉中投票

沒有討論價值
未成為公約成員,美國怎阻止?

選嚟做咩,又話唔承認又要去選

美狗食屎啦

引用:
原帖由 秋鈺 於 2020-8-4 05:49 PM 發表

蚍蜉撼大樹,不自量。
單單非洲就有57票,還未加上南美洲、東南亞、中東、南亞等國家,估計起碼150票以上。
一聽到非洲票就濕咗啦

引用:
原帖由 noname_hk 於 2020-8-4 05:35 PM 發表
一個唔通過《聯合國海洋法公約》的國家, 即係唔諗住守法的國家. 竟然對審判呢條法例的法官組成說三道四.
真係正如美國咁講, 咁同一個縱火犯來唔比人設消防局有乜分別. ...
就係咁先會改邪歸正呀,你跟美狗識條鐵咩。。

美國佬真係厚顏無恥又賤格, 自己退出了聯合國國際海洋公約組織, 卻又要對有關組織指指點點指手劃腳耍霸權霸道... 美國霸權好戰國真係精神分裂痴Q線啊...

傻侵政府仲有幾個月命
仲有國家俾面你咩
選乜都關你撚事啦
😆

引用:
原帖由 漆哥 於 4-8-2020 17:49 發表
冇人唔會唔否認,美國其實係一條爛仔
佢係爛仔,香港班黃絲追隨者都是一大班爛仔(曱甴),
對付爛仔,必須使用超越爛仔的招式!!!
狂暴地將其擊倒!!!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 05:05 PM 發表

一定要阻止
阻止你只肥西上香土

「美國由於在國內未通過《聯合國海洋法公約》,未能在今次選舉中投票,但就表明會極力阻撓中方提名的人當選。」

看看美國是否還有影響力!

中國加油!

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-8-4 05:20 PM 發表

賊得過美國? 成個美國都係搶返來, 仲屠殺印第安人! tiktok連個罪名都要諗成個星期至作到, 夾硬搶人幾百億. 你list d臘腸假聞有咩意思? All are fake news!
美國佬搶番嚟,有冇相關資料?

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-8-4 05:05 PM 發表

中美關係愈來愈緊張,南海更成為兩國角力場。國際海洋法法庭預計今個月或下月舉行選舉,將選出7名法官,任期9年,中國派出現任駐匈牙利大使段潔龍參選,但美國表明會阻止他當選。
報道指,美國由於在國內未通過《聯合國海洋法公約》,未能在今次選舉中投票,但就表明會極力阻撓中方提名的人當選。
美國國務院亞太事務助理國務卿史迪威,早前出席一場智庫活動中指,選舉一名中國官員加入國際海洋法法庭,就好似僱佣一個縱火犯 ...
一個唔肯簽海洋公約的國家去反對承諾公約的國家實在太不要臉

引用:
原帖由 montejo 於 2020-8-4 05:29 PM 發表

其實你係咪中國人?
人哋係地球人,你係唔係地球人?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]