• 瀏覽: 17,804
  • 回覆: 250
+5
引用:
原帖由 touya08 於 2020-8-4 05:37 PM 發表

佢哋應該至少有五票,因為係人刀知道尾國屎眼孿盟有四個契細佬
得四票
老美自己冇票

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 4-8-2020 17:20 發表

賊得過美國? 成個美國都係搶返來, 仲屠殺印第安人! tiktok連個罪名都要諗成個星期至作到, 夾硬搶人幾百億. 你list d臘腸假聞有咩意思? All are fake news!
白人覺得自己好有能力,作下作下,屈下屈下,屈死好多人,
重得到好多追隨者添,證明做壞人做到極致,一樣會成功。
如果唔夠佢壞,點可能收拾到佢?
你唔夠佢壞,唔夠佢惡,就係比位佢上,到時佢就惡過你,次次都係咁架啦,屈到你PK都似。
鬥壞是唯一出路!佢最驚就係人地壞過佢,手段恐怖過佢!

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-8-4 05:05 PM 發表

中美關係愈來愈緊張,南海更成為兩國角力場。國際海洋法法庭預計今個月或下月舉行選舉,將選出7名法官,任期9年,中國派出現任駐匈牙利大使段潔龍參選,但美國表明會阻止他當選。
報道指,美國由於在國內未通過《聯合國海洋法公約》,未能在今次選舉中投票,但就表明會極力阻撓中方提名的人當選。
美國國務院亞太事務助理國務卿史迪威,早前出席一場智庫活動中指,選舉一名中國官員加入國際海洋法法庭,就好似僱佣一個縱火犯 ...
其實某國事實上唔承認聯合國海洋法公約,點解又派人去選舉法官呢 ?

中國加油....

死美狗
食屎啦

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 05:05 PM 發表

一定要阻止
老美話食C可以飽肚,曱甴即刻去食。

引用:
原帖由 montejo 於 2020-8-4 05:29 PM 發表

點解呢?點解你要阻自己國家?
美犬又點會係中國人,黑曱甴又點會係人。

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-8-4 05:05 PM 發表

中美關係愈來愈緊張,南海更成為兩國角力場。國際海洋法法庭預計今個月或下月舉行選舉,將選出7名法官,任期9年,中國派出現任駐匈牙利大使段潔龍參選,但美國表明會阻止他當選。
報道指,美國由於在國內未通過《聯合國海洋法公約》,未能在今次選舉中投票,但就表明會極力阻撓中方提名的人當選。
美國國務院亞太事務助理國務卿史迪威,早前出席一場智庫活動中指,選舉一名中國官員加入國際海洋法法庭,就好似僱佣一個縱火犯 ...
D美狗真係賤,唔係扮

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 05:05 PM 發表

一定要阻止
咁你條柒頭仲快撚D去殺埋你老豆老母,佢哋兩個都係由中國製造。

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 4-8-2020 17:20 發表

賊得過美國? 成個美國都係搶返來, 仲屠殺印第安人! tiktok連個罪名都要諗成個星期至作到, 夾硬搶人幾百億. 你list d臘腸假聞有咩意思? All are fake news!
誰大誰惡誰正確

邊條大奸賊連聯合國海洋法公約都不簽?現在乜狗協定都退出?

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-8-4 05:47 PM 發表

錯! 老美話食C會死, 曱甴都即刻去食
老美又冇話會死,不過話飲滴露會消除病毒啫。

冇人唔會唔否認,美國其實係一條爛仔

引用:
原帖由 wawazzzz 於 4-8-2020 17:45 發表

D美狗真係賤,唔係扮
《究極賤體野獸》!!!
打野獸必然要使用野獸之技能狂暴打擊之

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]