• 瀏覽: 17,805
  • 回覆: 250
+5
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 05:05 PM 發表

一定要阻止
點解呢?點解你要阻自己國家?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 05:14 PM 發表

咁中國呢啲事情仆唔仆街

中國漁船涉非法捕魚 遭阿根廷海警開火
https://www.thestandnews.com/international/中國漁船涉非法捕魚-遭阿根廷海警開火/

中國漁船涉嫌非法捕魚及人權剝削,四名印尼籍漁工死於該漁船
https://ejfoundation.org/news-media/中國漁船涉嫌非法捕魚及人權剝削-四名印尼 ...
其實你係咪中國人?

點阻止,收買其他國家投反對票?定用打壓制裁方法使其他國家就範,依從美國指示投票呢?呢啲嗱渣招,等同賄選,別人只會暗地裏進行,但佢老美竟然肆無忌憚,公開同全世界講,仲有無公平和天理。民主自由喎,連投票都唔可以自己決定,呢啲係乜嘢民主

引用:
原帖由 montejo 於 2020-8-4 05:29 PM 發表

點解呢?點解你要阻自己國家?
佢唔係中國人

中國誓要打倒霸權主義。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 05:05 PM 發表

一定要阻止
YES
一定要阻止美國

引用:
原帖由 aded 於 2020-8-4 05:28 PM 發表
美國由於在國內未通過《聯合國海洋法公約》,未能在今次選舉中投票

沒有討論價值
對了,係無資格😱😱

引用:
原帖由 simonfdf 於 4-8-2020 17:18 發表
美國話晒事
好似大晒咁!

一個唔通過《聯合國海洋法公約》的國家, 即係唔諗住守法的國家. 竟然對審判呢條法例的法官組成說三道四.
真係正如美國咁講, 咁同一個縱火犯來唔比人設消防局有乜分別.

美國人等如橫蠻的賤種民族

引用:

一定要阻止
關狸尾事

正一多舊魚

霉國刀無參與聯合國海洋法公約 那裡來的底氣阻止🤔

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2020-8-4 05:12 PM 發表
如果選舉是公平的,各國應該是一國一票,難道美國有一千票!
佢哋應該至少有五票,因為係人刀知道尾國屎眼孿盟有四個契細佬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]