• 瀏覽: 3,548
  • 回覆: 68
+3
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-4 04:23 PM 發表
比香港靜下啦!完全唔明白有咩好嘈!信人地唔過,就唔好去檢測囉!

利申:我不會檢測
到你唔檢測咩??
咁係有無反對全民檢測?

霞姐真係唔掂,又要示威,又唔敢見人,搞咩?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-4 04:23 PM 發表
比香港靜下啦!完全唔明白有咩好嘈!信人地唔過,就唔好去檢測囉!

利申:我不會檢測
最後可能全民強制 . 不檢測有機會犯法 .

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-8-4 04:35 PM 發表

你唔自願去既話,咁未幫政府慳左一份公帑囉
其他人自願去既,就唔會介意呢份公帑去做檢測
....你真係對佢太好了,c兄

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-4 09:52 PM 發表

唔係咁離譜呀嘛!咁同老強有咩分別?
當一樣野會影響其他人 , 政府就有權立法去管制 .

等於隨街掉垃圾 . 會影響其他人 . 所以政府就要立法管制垃圾蟲 .

依家唔檢測 . 就會影響其他人 . 所以就要立法強制檢測 .

道理係一樣 .

如果你唔明或者扮唔明就唔使討論落去 .

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 04:01 PM 發表

中國啲野,信唔信得過,心中有數啦

【本報訊】中國國家衞健委組成的「內地核酸檢測支援隊」成員來港第二日,早上與華昇診斷中心董事長胡定旭在支援隊入住的九龍維景酒店密會。支援隊昨已表明要加強華大等三間內地在港檢測機構的檢測量,華大即華昇母公司,本報調查發現,華昇的董事名單中,包括2012年DR集團美容毒針事故中涉事實驗室的時任總監華壽恩。

https://hk.appledaily.co ...
毒果日作毒假文,
你一定係豬乸!

我認為 . 就算真係立法全民強制檢測 . 你唔想俾國內醫生免費檢測 . 咪自費去私家醫院檢測囉 . 只要有合法既健康証明應該唔會犯法既 ..

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-8-4 09:51 PM 發表

最後可能全民強制 . 不檢測有機會犯法 .
即是中國監粗收集香港人dna

一打都唔夠,dllm成班害人驅耳猿!😖

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 4-8-2020 16:01 發表

中國啲野,信唔信得過,心中有數啦

【本報訊】中國國家衞健委組成的「內地核酸檢測支援隊」成員來港第二日,早上與華昇診斷中心董事長胡定旭在支援隊入住的九龍維景酒店密會。支援隊昨已表明要加強華大等三間內地在港檢測機構的檢測量,華大即華昇母公司,本報調查發現,華昇的董事名單中,包括2012年DR集團美容毒針事故中涉事實驗室的時任總監華壽恩。

https://hk.appledaily.co ...
返屋企睇下,邊樣係made in China 嘅,就唔該同我掉哂佢!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 4-8-2020 23:19 發表

收香港人DNA有L用咩?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 11:19 PM 發表

正常的香港人唔會怕的,混在人群中的曱甴才最怕自己的曱甴基因被識穿!所以寜死不去檢測!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]