• 瀏覽: 2,603
  • 回覆: 27
引用:
原帖由 mart1212 於 2020-8-4 11:57 PM 發表
你呢個港奸,只懂抹黑。
要你攞證據又攞唔出!

咩都要講證據,有證據我支持你或黑暴去告警察。

你話記者,你咪叫記者攞證據出嚟囉!

你自己喜歡做港奸就唔好以為人哋都係。

你可以拉直接黑我!

唔好覆我呀!港奸。 ...
用港奸呢兩個字形容樓主
用得非常好

講到樓主都系智障wc一樣,要求警察自證清白。

樓主我昨想見到你系太站強姦黃狗,如果一日內你證明唔到自己無做,請聽日去自首

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-4 05:24 PM 發表

一樓最尾一句?
政治掛帥?
請詳細說明你的意思。
咁你自己想表達啲咩? 不如請你你詳細說明你的意思先!

啱你聽咪叫「可靠」囉 

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-4 02:48 PM 發表
「事實核查」(Fact Check),搞清楚「邊句真、邊句假」。
------
2019年 警察暴力橫行無忌。
最近有一個【XX】網友留言關於一件 一名女警的警棍那個問題。
他說,已 fact check. 他的所謂 factcheck 是轉述警方的 辯解。
-----
我的評論:
其實,嚴謹的fact check, 應該客觀,獨立資訊,公信力,等等。
這位網友最好出來澄清:他 的 ...
樓主造謠,不需證據,聽阿貓阿狗講就當事實,轉截無罪
被指控者正式出來辟謠,叫辯解,不算是事實查證

咩叫無恥?
樓主又一次示範畀大家睇

伍皓昌
三年來,你參與我的帖子都不是討論帖子的主題,而是人身攻擊我。譬如你剛剛寫的:
。。。。。。
咩叫無恥?樓主又一次示範畀大家睇 ‘’
=====
如果你不就著一樓的論點 有營養地發表意見,那麼今晚你回家之後,自我反省你說的“無恥”是否形容你自己。

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-4 02:48 PM 發表
「事實核查」(Fact Check),搞清楚「邊句真、邊句假」。
------
2019年 警察暴力橫行無忌。
最近有一個【XX】網友留言關於一件 一名女警的警棍那個問題。
他說,已 fact check. 他的所謂 factcheck 是轉述警方的 辯解。
-----
我的評論:
其實,嚴謹的fact check, 應該客觀,獨立資訊,公信力,等等。
這位網友最好出來澄清:他 的 ...
國王那邊已經有照片打了你的臉。
不要再散播無知

引用:
原帖由 nigel2014 於 2020-8-5 01:28 PM 發表 國王那邊已經有照片打了你的臉。不要再散播無知
剛剛那位網友提到“無恥”。
香港政治圈子任何人【包括網友】如果聲稱 已經factcheck 而不是採用獨立客觀方法,就合用那個形容詞。
=====
你是哪樣的網友?
----
附記:
你這個賬戶已經很久沒用了。

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-5 02:12 PM 發表

香港政治圈子任何人【包括網友】如果聲稱 已經factcheck 而不是採用獨立客觀方法,就合用那個形容詞。
=====
你是哪樣的網友?
----
附記:
你這個賬戶已經很久沒用了。 ...
咁你叫人討論反送中死五十幾個 有冇fact check 冇嘅話 仲討論嚟做乜嘢 你嘅討論方法 就係唔準人哋質疑嗰五十幾個有冇死到 只能夠講已經死咗50幾個 應該要點樣改革警隊 我講得啱唔啱 如果你呢個咁嘅做法 未證實係事實 必定要當事實嚟討論 咁樣算唔算造謠呀 因為你要參與嘅人 都要係當事實先可以討論 如果你問我 呢啲絕對係造謠 因為好似我咁 叫你攞出事實真相 你就會將我黑名單

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-5 02:12 PM 發表

=====
你是哪樣的網友?
----
附記:
你這個賬戶已經很久沒用了。 ...
何謂獨立客觀?
一支警棍要不要找公正行認證,你才滿意?
我希望你用相同的標準對待你的帖子。

引用:
原帖由 nigel2014 於 2020-8-5 05:45 PM 發表 何謂獨立客觀?一支警棍要不要找公正行認證,你才滿意?
我希望你用相同的標準對待你的帖子。
你知不知道,佛教有 大乘,有小乘。
你以為我來政治版是吹水?
本帖子是給香港的從政者參考的。
你以為只適用于一根警棍?
----
警棍問題也應該列入獨立調查委員會的調查範圍。
懂不懂?
你用另一個網名回應吧!

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-5 05:59 PM 發表

----
懂不懂?
你用另一個網名回應吧! ...
政府祇服務你嗎?
要獨立調查先要有明顯表面證據。
如祇道聼塗説,盲目質疑,就無謂浪費資源。
以閣下為例,每日一小黑,三日一大黑,要開多少調查委員會才滿足你的私心?

你當然不是上來吹水,很明顯黑暴有網上文宣組,把警隊污名化是摧毀當地政府管治的第一步。

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-8-5 05:59 PM 發表

----
懂不懂?
你用另一個網名回應吧! ...
你真痴定假傻?
我另一個ac俾個卜街禁言,點回你呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]