• 瀏覽: 20,714
  • 回覆: 273
  • 追帖: 1
+17
立法會選舉延期一年,但仍有 12 名民主派參選人在前一日被選舉主任取消資格,外界關注部分現任議...

阿爺全方位封殺,又有得睇啲人形垃圾嘅哀鳴

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/politics/全面-dq-01-引消息-特首選委選舉擬引入確認書-反國安法者或禁參選/

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2020-8-4 01:54 PM 發表
立法會選舉延期一年,但仍有 12 名民主派參選人在前一日被選舉主任取消資格,外界關注部分現任議...

阿爺全方位封殺,又有得睇啲人形垃圾嘅 ...
垃圾中國小家玻璃心輸唔起不如取消選舉

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表
「制度內叛國」原本就九唔搭八,係香港咁畸形先會發生

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表

泛人咪又係死狗咁奶想入閘
成日話香港已死.......又唔能走重要選

泛人見阿爺隻鞋有屎都照奶

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-4 02:00 PM 發表
搞呢樣搞嗰樣真係好煩好肉酸,不如直接委任啦!
唔肉酸.........泛人想入閘照簽先叫肉酸
選左又要宣誓效忠

明玩9架la........咁唔9好報名lor

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-4 01:58 PM 發表
「制度內叛國」原本就九唔搭八,係香港咁畸形先會發生
係咪而家唔犯法已經係叛國? 一定要信奉先過到關?

呢單新聞可以不理,特首不嬲都委任架啦,香港人你有票投咩

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-4 02:05 PM 發表

係咪而家唔犯法已經係叛國? 一定要信奉先過到關?
點叫唔犯法???
事實有去人美國要求制裁香港.....想當冇發生過???

選委係負責提名同投票, 其實簽左確認書要做D咩, 係咪即係只可提名被欽點提名既人?

引用:
原帖由 大南街遊俠 於 2020-8-4 02:07 PM 發表
呢單新聞可以不理,特首不嬲都委任架啦,香港人你有票投咩
咁美國選出黎果位好勁好有領導能力????
台灣都係選.......貪污wor, why???

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-4 02:07 PM 發表

點叫唔犯法???
事實有去人美國要求制裁香港.....想當冇發生過???
好多共產黨員都係美國

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-4 02:09 PM 發表
咁美國選出黎果位好勁好有領導能力????
台灣都係選.......貪污wor, why???
勁過香港果個

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-4 02:10 PM 發表

好多共產黨員都係美國
倒如呢???
好多, 你講50個黎聽下lor

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-4 02:11 PM 發表

勁過香港果個
GDP負32%..........美國史上最勁tim la
女婿同女又入白宮做.......林鄭木仔女工苦有冇安排份20萬個月既工職

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]