• 瀏覽: 19,236
  • 回覆: 273
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表

垃圾中國小家玻璃心輸唔起不如取消選舉
任何國家都不會俾聲明要推翻自己國家政府的人參選

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
希望係真

燃燒火熱的心  殺盡馬會D金

回覆 引用 TOP

唔到林鄭話事。
中央已有決案。

反正都劈晒面,仲驚乜!?

7月30日,朱西滴苦笑話自己做選舉苦主,,,

當智者傻嘅!?

回覆 引用 TOP

go ahead

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-4 02:00 PM 發表

搞呢樣搞嗰樣真係好煩好肉酸,不如直接委任啦!
你說得對,直接委任最好,,少點爭議,像九七前由宗主國委任,九七后由宗主國委任,這是最正確做法。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-4 02:02 PM 發表

唔肉酸.........泛人想入閘照簽先叫肉酸
選左又要宣誓效忠

明玩9架la........咁唔9好報名lor
問下老尾如果斯諾登番去選國會議員甚至總統,咁尾國係咪比佢照選?

回覆 引用 TOP

支持祖國全面封殺呢班走狗

正常啦,比你選到哨牙橋做特首,中央唔委任你咪多餘

回覆 引用 TOP

特首選舉比立會區會更嚴謹,好正常。

回覆 引用 TOP

泛民叫人制裁香港 而家製裁咗啦 特殊地位冇咗喇 正常嘅諗法 都應該輪到中央出手啦 唔係諗住企喺度畀你打呀 既然製裁已經做咗 再多嘅制裁 中央都唔會怕 第一件事 就係將叫制裁嘅人 全部滾落政治體系 叫外國制裁自己國家 呢啲已經係叛國 唔係反對政府制度咁簡單 有咁嘅下場 係罪有應得嘅 睇下全世界嘅政府 有冇官員政府人員叫外國制裁自己國家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表

垃圾中國小家玻璃心輸唔起不如取消選舉
其實你所吹噓嘅美國都唔係一樣咩?只要邊個唔跟佢遊戲規則就軍事經濟制裁人哋,邊個獨裁啲,你去過中東未?你有冇美國嘅朋友?如果有,我相信你唔會咁講。你只不過係一個咩都唔知,淨係識坐係電腦面前,知少少扮代表然後俾人誤導嘅香港人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-4 02:00 PM 發表

搞呢樣搞嗰樣真係好煩好肉酸,不如直接委任啦!
系囉,,好似英國佬咁,直頭唔使選,空降一個落嚟。邊個反對,拉返去政治部坐幾晚先

回覆 引用 TOP

對黃屍暴徒,殺無赦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-4 02:43 PM 發表

你要就要唔要就收皮啦
其實你係咁俾唔煲水玩,
會唔會覺得好on9

回覆 引用 TOP

合理呀... 

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]