• 瀏覽: 20,800
  • 回覆: 273
  • 追帖: 1
+17
陳小春首歌詞,最怕其實是除消資格…………!
一班朱西on 9 boy

歐美又遣責, 不過遣乜都冇用.

公文袋被團滅就最低死啦!😂😂😂

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-4 02:43 PM 發表

你要就要唔要就收皮啦
冇就冇啦
死撐有用咩

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-4 02:11 PM 發表

勁過香港果個
做到咁都叫勁

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-4 02:00 PM 發表

泛人咪又係死狗咁奶想入閘
成日話香港已死.......又唔能走重要選

泛人見阿爺隻鞋有屎都照奶
師兄高見

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表

垃圾中國小家玻璃心輸唔起不如取消選舉
垃圾英國DQ 愛爾蘭民選議員
不如取消選舉啦

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-4 02:00 PM 發表
搞呢樣搞嗰樣真係好煩好肉酸,不如直接委任啦!
就係想你地班 on9仔肉酸下姐,個個好似乞兒咁

啊爺同美國打緊仗,呢班泛暴越傻仔!!!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表

不如你問問你們愛的英,美,台,歐等國,反政府和國家的可否參選議員或入政府做主要職位。

引用:

係囉咁垃圾,點解你仲留喺中國香港嘅?過主啦英美台等緊你

激到班西毛曱曱跳,由其系美國,日日出來叫

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-4 02:00 PM 發表

泛人咪又係死狗咁奶想入閘
成日話香港已死.......又唔能走重要選

泛人見阿爺隻鞋有屎都照奶
法治已死,香港已死,又無自由,講左20年都唔X走仲要選,屎都肯奶為乜?心照啦

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2020-8-4 01:54 PM 發表
立法會選舉延期一年,但仍有 12 名民主派參選人在前一日被選舉主任取消資格,外界關注部分現任議...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/17434605_10158541607645235_1025048529811022054_o_GqX7g_1200x630cropcenter.png

阿爺全方位封殺,又有得睇啲人形垃圾嘅 ...
泛民政棍的思想品德,衰過啲小學雞,仲想選立法會呀,洗定隻屎窟坐花廳好過啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]