• 瀏覽: 20,780
  • 回覆: 273
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-4 02:10 PM 發表

好多共產黨員都係美國
死柒頭齌9up;成9日凈係睇毒果、大妓院、新糖仁、法撚功被洗腦。

引用:
原帖由 天之方厥 於 2020-8-4 06:07 PM 發表

民主派因加得減,自找,所以凡事不要做得太盡。
用玉石俱焚嘅方法希望得到所謂將來的快樂。非常荒謬。
沒有現在何來有將來。
循序漸進有什麼不好。
現在就真的非常不好。 ...
用漸進既方式去推行民主係最穩妥既做法

由於要同世界接軌中國本身都不斷地變化

所以袋住先方案唔會係袋一世

民主派自己扼殺咗香港既民主進程

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-4 02:00 PM 發表

泛人咪又係死狗咁奶想入閘
成日話香港已死.......又唔能走重要選

泛人見阿爺隻鞋有屎都照奶
我麻麻哋like泛民

已經將港版國安法寫入基本法內了, 無論議區選舉或特首選舉也要受規限約束... 應該公墓猿也要照住做才可以有效監管啊...

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表

垃圾中國小家玻璃心輸唔起不如取消選舉
你都on 9 ,試睇老尾 ,大陰蒂國會吾會比反對派甘玩法

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-8-4 06:32 PM 發表
已經將港版國安法寫入基本法內了, 無論議區選舉或特首選舉也要受規限約束... 應該公墓猿也要照住做才可以有效監管啊...
新果啲應該OK~
希望現有果批唔好玩野~

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 4-8-2020 14:02 發表

唔肉酸.........泛人想入閘照簽先叫肉酸
選左又要宣誓效忠

明玩9架la........咁唔9好報名lor
睇人工份上

冇佐呢班垃圾實在太好了

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2020-8-4 05:28 PM 發表
你如果有架車泊路邊過夜,咁你敢唔敢放支國旗喺車窗?
普通小市民都唔敢,未畀黑暴私了過咩

引用:
原帖由 caihk 於 2020-8-4 06:22 PM 發表

用漸進既方式去推行民主係最穩妥既做法

由於要同世界接軌中國本身都不斷地變化

所以袋住先方案唔會係袋一世

民主派自己扼殺咗香港既民主進程 ...
尊貴的立議員法律專家哪會不懂,這些顯淺的道理,他們衹是自私罷了。在他們的任期內完成或開始發芽他們就能戴上政治的光環。就因為這些虛名,斷送了香港的前途,年輕人的前途。
vain glory 真是很可怕的動力。

有種唔好簽, 睇下班契弟係咪捨得個幾皮野人工

on 9 佬s

引用:
原帖由 caihk 於 2020-8-4 05:43 PM 發表

當舊年香港無掩雞籠時

中央被打不還手

就知道必有後著
毀國旗、污國徽,又打爛全香港中資銀行,呢啖氣傻嘅都吞唔落……
可惜捉唔晒有份破壞個班曱甴……

引用:
原帖由 chilawytk 於 2020-8-4 04:19 PM 發表

未必有用。
1. 少數死硬派堅決不簽署確認書,好,DQ他們啦! 但只是少數。
2. 更多的是 厚顏無恥的議員,簽署了確認書後,照樣搞港獨。3. 還有,很多學者,大學教授,專業人士,扮中立,扮客觀,簽署確認書? 無問題! 投票時,他們一定會支持泛民曱甴。
所以,確認書是不會大幅度改變泛民在選舉委員會的優勢的。 ...
而家講緊特首選舉提名人入閘資格

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]