• 瀏覽: 20,797
  • 回覆: 273
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表

垃圾中國小家玻璃心輸唔起不如取消選舉
遊戲規則,唔鍾意咪唔好參選,中國人冇必要一定跟老美個套曱甴選舉制度。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 01:56 PM 發表

台灣狗:關

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-8-4 03:27 PM 發表

特首選舉后的確要由中央確認委任.你冇得選你可以屌偽民主派.係佢地否決政改架
如果當年接受袋住先方案

佢地心儀既薯片叔叔人氣咁高

咪有機會做特首囉

關門慢慢打曱甴同狗

根本上如果香港冇23條

中央又點會放心比香港雙普選

依家有咗國安法

反而覺得有機會以漸進方式比香港推行普選

引用:
原帖由 caihk 於 2020-8-4 05:47 PM 發表

如果當年接受袋住先方案

佢地心儀既薯片叔叔人氣咁高

咪有機會做特首囉
呢D咪on99囉!叫佢地上去傾又唔傾.懶大支嘢.而家兩頭空就响到9叫

引用:

噉你又打中文。

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-4 02:40 PM 發表

令港變成逃犯天堂已經贏晒
取消曬引渡,五眼聯盟和德法變曬逃犯天堂先岩

引用:
原帖由 caihk 於 2020-8-4 05:55 PM 發表
根本上如果香港冇23條

中央又點會放心比香港雙普選

依家有咗國安法

反而覺得有機會以漸進方式比香港推行普選
咁又未必.除非未來一年成立臨立會建制派成絕大多數.否則政制改革只會被偽民主派阻攔

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-4 02:00 PM 發表
搞呢樣搞嗰樣真係好煩好肉酸,不如直接委任啦!
你終於講到句人話,委任好呀。 黃絲曱甴係唔配擁有民主選舉嘅。

引用:

取消選舉都係一個明智的意見,的玻璃心變成慘慘飯桶

中國加油

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2020-8-4 01:54 PM 發表
立法會選舉延期一年,但仍有 12 名民主派參選人在前一日被選舉主任取消資格,外界關注部分現任議...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/17434605_10158541607645235_1025048529811022054_o_GqX7g_1200x630cropcenter.png

阿爺全方位封殺,又有得睇啲人形垃圾嘅 ...
民主派因加得減,自找,所以凡事不要做得太盡。
用玉石俱焚嘅方法希望得到所謂將來的快樂。非常荒謬。
沒有現在何來有將來。
循序漸進有什麼不好。
現在就真的非常不好。

乜班垃圾區耳有份選特首嘅?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-4 02:12 PM 發表

GDP負32%..........美國史上最勁tim la
女婿同女又入白宮做.......林鄭木仔女工苦有冇安排份20萬個月既工職
證明美國已成為獨裁社會。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]