• 瀏覽: 16,921
  • 回覆: 140
  • 追帖: 1
+16
站長撲跌3隻曱甴,可能判站長入獄

引用:
原帖由 x747x 於 2020-8-4 02:27 PM 發表
黃官話圍人哋啫,無事呀,站長又唔係好痛,無乜痛苦表情,亦證實唔到被告弄傷事主,當庭釋放啦。
實情係站長用身體攻擊佢哋但拳頭!當然係當庭釋放啦!

法官會話優秀既年輕人,打人放火都係啱

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-8-4 02:59 PM 發表
直接話證據不足,當庭省釋,你吹得我脹咩
係"控方冇捉供足夠証據"

曱甴柢L死!!!

引用:
原帖由 男E 於 2020-8-4 01:46 PM 發表
去年9月初港鐵寶琳站有大批示威者聚集,有人破壞站內設施,期間調景嶺站休班站長遭包圍,更有蒙面人拉扯其背囊,令到他兩度跌地。警方接報到場拘捕兩男,其中一人為去年西貢區環保北候選人何梓聰。2人否認一項參與非法集結罪,今在觀塘法院受審。當日被包圍的站長今供稱,覺得該群人士無理毆鬧,「係度做破壞,又阻人搭車」。

兩被告為22歲何梓聰及23歲銷售員鍾展鴻,兩人被控於去年9月4日在港鐵寶琳站內,聯同其他人參 ...
社會垃圾💩🖕

引用:
原帖由 x747x 於 2020-8-4 02:27 PM 發表
黃官話圍人哋啫,無事呀,站長又唔係好痛,無乜痛苦表情,亦證實唔到被告弄傷事主,當庭釋放啦。
本港治安
每況愈下
國安法呢
有實行嗎

死曱甴

成班牛高馬大幾十人蝦個阿叔,一對一個陣睇下有冇咁夠guts

優獸的青年 站長無明顯受傷 二百大洋

引用:
原帖由 肥力威CFU 於 2020-8-4 02:59 PM 發表

社服咁大罪
狗官話感化好喇
咁大鑊

引用:
原帖由 男E 於 2020-8-4 01:46 PM 發表
去年9月初港鐵寶琳站有大批示威者聚集,有人破壞站內設施,期間調景嶺站休班站長遭包圍,更有蒙面人拉扯其背囊,令到他兩度跌地。警方接報到場拘捕兩男,其中一人為去年西貢區環保北候選人何梓聰。2人否認一項參與非法集結罪,今在觀塘法院受審。當日被包圍的站長今供稱,覺得該群人士無理毆鬧,「係度做破壞,又阻人搭車」。

兩被告為22歲何梓聰及23歲銷售員鍾展鴻,兩人被控於去年9月4日在港鐵寶琳站內,聯同其他人參 ...
睇下黃官今次又做唔做辯方律師!

敢做唔敢認
垃圾

想搵辯護劣屍,就梗係幫襯水姦厲法棺啦!
有絕症又唔想開刀?梗係搵陳毒瘡個醫生馮正雞啦!

喜愛人多蝦人少,多人 欺凌 一人。在上一年被代視為 懦夫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]