• 瀏覽: 10,213
  • 回覆: 162
+11
引用:
原帖由 59804774 於 4-8-2020 06:34 PM 發表

亂倫種糸高智商,就二字IP
好似

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 06:29 PM 發表

無緣無故話人係中國人同無緣無故話人係賊無咩分別
先同你父母講你唔係中國人再講別人

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-8-4 06:28 PM 發表

你好叻,咁你都知,你喺咪間諜嚟?
你問BB是否間諜
佢立即龜縮咗😄

引用:
原帖由 Simon3504 於 4-8-2020 08:55 PM 發表

你問BB是否間諜
佢立即龜縮咗😄
冇呀,我都係想了解吓佢啫

引用:
原帖由 59804774 於 4-8-2020 09:04 PM 發表

你問bebebi他糸否法輪功亂倫仔,佢都啞口無答,只識講IP
可能佢係李教主呱

引用:
原帖由 wow... 於 2020-8-4 06:06 PM 發表

Ching可以選擇到私家檢驗所做核酸檢測,記住啊!
sure la

造謠中傷,一派胡言

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-8-4 14:03 發表
毒果真係on9
華大做檢測, 同子公司華昇有咩關係?
再講, 兩間營運既性質範疇都唔同....

不過D傻西黃絲唸野好奇怪, 又無常識
連只佔0.03%股份而又無公職既伍女士講句野, 都on9到當佢係美心代言人
即係黃絲佢地買有一手700, 就會認為自己可以代表騰訊發言 ...
其實唔哂浪費太多心思同時間一年足以搞掂香港問題,將香港一分為二,支持香港政府行使合法權力,擁護一國兩制愛國人士全部集中住九龍新界,一切生活保持現狀。
反對香港政府,不承認自己係中國人嘅所謂黃屍集中住香港同離島,除外交同防務之外,一切工作日常生活,日用品,水源等等一切事務勻由佢地自己選舉產生嘅官員負責解決,費用當然由政府按人口比例統一支付,不出一年全部自動收皮,自簽悔過書,返過來九龍新界飲水沖涼洗心革面,將來就心服口服啦!
冇咗大陸支持香港根本冇以生存啦,如果唔係英國人都唔肯乖乖哋交返香港俾中國啦!
(純發呃風,不喜勿小)

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-4 01:43 PM 發表
11457455 11457456 【本報訊】中國國家衞健委組成的「內地核酸檢測支援隊」成員來港第二日,早上與華昇診斷中心董事長胡定旭在支援隊入住的九龍維景酒店密會。支援隊昨已表明要加強華大等三間內地在港檢測機構的檢測量,華大即華昇母公司,本報調查發現,華昇的董事名單中,包括2012年DR集團美容毒針事故中涉事實驗室的時任總監華壽恩。有立法會議員對事件感到震驚,質疑華昇的檢測水平是否符合公眾期望。 ...
劉小林喺基金佬,有人識得佢,佢其實又咪幫人持股嘅白手套,幕後又喺大陸人。

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-8-4 07:57 PM 發表

然後新移民自稱本土,仲要拖馬入村打獲圍頭佬
因為港獨友自稱:真香港人不以血統來分辨,是以政治立場來分辨

所以圍頭佬不算「真香港人」

檢測公司就係用儀器做報告,其實係工廠式跟足sop生產,大陸廠做mass production 又快又準收十元八塊有利潤,香港黑醫就A貨扮LV收幾千一個仲扮哂慢工出細貨。

咁當年安龍做假案會計行AA出嚟嘅好多宜家做緊美國公司高層,你仲玩美股?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]