• 瀏覽: 7,383
  • 回覆: 21
+2
引用:
原帖由 摸乳呻吟鬼上身 於 2020-8-6 02:41 PM 發表

港版國安法通過之後,鹵味即刻投毒!
老美在全球設置超過2千間生化實驗室,但國際有大瘟疫,佢從來唔救,最多是高價賣解藥,根本是大家都估到佢生化實驗室咁多,咁花費,係做緊乜!

中國就係要儘快崛起,聯合各國對付這不斷用病毒殺人的邪惡帝國!

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2020-8-6 04:30 PM 發表

而家打中國,就算打唔過都絕對可以全身而退,如果再合作十年,到時再打,能唔能夠全身而退就好難講
而家,中美一打,就是同歸於盡的導彈互攻,返唔到轉頭

四代核武的威力,相信十多廿個就可以讓美國全毀,互戰結果,可能是球重回洪荒!

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-8-6 06:41 PM 發表

特朗普得罪的是美國人,出逃的選擇當然是美國的敵人,伍子胥也安置兒子在齊國。要不是特朗普反移民,禁止古巴難民匯款回古巴,牠也可能逃亡到古巴。牠或許很美古巴,不惜複製一次豬灣行動,如果牠能在古巴逍遙法外,或許會寄一盒雪茄給希拉莉,就算牠被CIA秘密逮捕,一樣送去古巴……………………關塔 ...
有重,特朗普曾揾中國同佢政治庇護,但中國拒絕了!
要同美國匹敵,當今只有中國!

引用:
原帖由 antiapple 於 2020-8-6 03:35 PM 發表

南韓一定唔會幫手, 如果老美想在南韓用兵(器), 不論打北韓/中國, 文總統同老美反枱都有可能。
佢想尾軍走好耐, 咩美韓安保已成廢紙, 你睇金仔已經核武小型化, 儍侵一條毛都無郁過, 就知已經名存實亡 ...
南韓驚北韓,但更驚美國,如中美交戰,我諗佢都想老美死,成日強搶保護費!

引用:
原帖由 antiapple 於 2020-8-6 07:41 PM 發表

真係有人咁講過.... 但唔係習大大講

係老美自己嘅太平洋司令部指揮官、美國海軍上將Philip Scot Davidson同Forbes(福布斯)講
對等手段回應美國炸黃岩島, 中國有講的, 鋼之練金術師, 美國亂來就會被等價交換了

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-8-7 01:27 PM 發表

始終是一個封閉型國家較安全,中國太開放,有老外送佢外賣都唔定?
但封閉國, 冇一個冇全面同美國可打平手的國家
美國用
國際圍堵
貿易戰
經濟戰,,
全部都被中國打敗
而家只剩真正交火.

世上隨中國外, 冇一個國家同美國對壘可以有這成績

美國瓦解蘇聯只用了兩年多
打壓日本只用了10個月,

但中國, 自奧巴馬到現在特朗普, 都係難分難解. 而且美國敗的居多

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-8-9 10:04 AM 發表

黃岩島只有幾塊石頭,冇乜人造嘅建築物,炸咗有乜作用?
美國霸權佔領南亞,

不過, 中國都已聲明, 美國炸黃岩島, 中國會炸關島, 美國想搏就來吧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]