• 瀏覽: 8,348
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
+11
中國貨第一次有這樣鋪天蓋地的廣告,聲勢更勝當年日本貨。
相信該車在電池上有所突破,無論如何,見到信心十足,應該有競爭力。雖然目前是大逆市,喜見

逆市有奇葩
迎災竟著花
鋪天燒廣告
足見信心巴(倫閉)

可惜香港尚未上市,否則買架招搖過市,都咪話唔威。

恒大唔係地產商咩?

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-4 09:54 AM 發表
相信該車在電池上有所突破,無論如何,見到信心十足,應該有競爭力。雖然目前是大逆市,喜見

逆市有奇葩
迎災竟著花
鋪天燒廣告
足見信心巴(倫閉)

可惜香港尚未上市,否則買架招搖過市,都咪話唔威。 ...
外形惡俗到不堪

大陸野始終難登大雅之堂

仲未計會唔會爆炸

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 10:05 發表

外形惡俗到不堪

大陸野始終難登大雅之堂

仲未計會唔會爆炸
咁你覺得邊個廣告好過佢?

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-4 09:57 發表
恒大唔係地產商咩?
應該系,中國人做亊力量集中,有摧枯拉朽之勢。實用當然最重要,但睇氣勢,應該唔錯,否則冇咁大膽揼錢燒廣告。我對佢有信心。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-4 10:20 AM 發表

咁你覺得邊個廣告好過佢?
香港警務處「犯法就係犯法」嗰個

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-4 09:54 AM 發表

逆市有奇葩
迎災竟著花
鋪天燒廣告
足見信心巴(倫閉)

可惜香港尚未上市,否則買架招搖過市,都咪話唔威。 ...
恒大健康發布「恒馳」6款新能源車型 市值已超恒大、爭3至5年世界最大(多圖)
https://inews.hket.com/article/2713317/【恒大汽車】恒大健康發布「恒馳」6款新能源車型 市值已超恒大、爭3至5年世界最大(多圖)

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 10:30 發表

香港警務處「犯法就係犯法」嗰個
妖!你都未驚過啦!個廣告有七用咩!

一次推6款好大野心, 只係內地環境純電車配套....夠成熟未....

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-4 10:38 發表

恒大健康發布「恒馳」6款新能源車型 市值已超恒大、爭3至5年世界最大(多圖)
https://inews.hket.com/article/2713317/【恒大汽車】恒大健康發布「%E ...
有信心。廣告只系介紹產品,始終要貨真價實做後盾。💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-4 10:05 AM 發表

外形惡俗到不堪

大陸野始終難登大雅之堂

仲未計會唔會爆炸
香檳色系列, 的確不是一般平民敢用上。

引用:
原帖由 daimonster 於 2020-8-4 10:42 發表
一次推6款好大野心, 只係內地環境純電車配套....夠成熟未....
雙向的,成熟的前題是經騐。有經騐自然會成熟。

依的系最新科研。

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-4 10:47 發表

香檳色系列, 的確不是一般平民敢用上。
美女最襯。買番一部送畀女朋就有心思嘞。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-4 11:22 發表

雙向的,成熟的前題是經騐。有經騐自然會成熟。

依的系最新科研。
相信政策會配合,例如規定每個車位都要有供電裝置。高速公路中途有位可供充電……

實物出來再評

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]