• 瀏覽: 1,494
  • 回覆: 26
+3
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-4 09:13 AM 發表

蘋果不報喜?娛樂性最高wor
而且蘋果多獨家料o者
毒果傷風敗德,專揭人私隱。

香港的所謂醫護制度,運送病人都搞撚錯,乜狗制度?黑醫護制度?

引用:
原帖由 hkrking 於 2020-8-4 08:25 AM 發表

馬醫生都係咁講

做人不要馬仲儀

引用:
原帖由 luckkong 於 2020-8-4 07:56 AM 發表
新冠肺炎第三波疫情襲港今日「滿月」,短短一個月確診個案急增二千三百三十一宗,比起第一、二波總數高一點八倍,令本港至今累計

?20200804053629

一日一百全數不過2千, 也可處理錯的話, 再多的話死得!
...
仲話夠人手....唔使幫....結果醜到見報...
人命黎架....

引用:
原帖由 luckkong 於 2020-8-4 08:51 AM 發表
醫療事故, 未有社亂政治前一向有, 是否真關黑醫護所為很難講, 也暫無明証, 小心跟車太貼!

我反而重點不在標題, 也小心只淪標題黨員!

對新聞片中尾段指題到的.....
""確診後不能即時送隔, 只留家中排期入醫, 而同住的因要返工外出, 自然病毒便沒完沒了!""
這一點更為重要!

更值得討論!
...
咁咪更加要人幫囉...方倉醫院.你政府起得切. 醫護人都唔夠.阻止唔倒病毒擴散, 染病人數就不斷增加.
不停循環

黑二胡"忙中有錯"

明明就係衞生署同醫管局做錯, 記者就係唔敢如實話黑醫護, 又將予頭指向政府
總之, 支筆响黑記度, 醫護就係有光環, 政府就係負責孭鑊

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-4 08:30 AM 發表
「乞醫護」搞錯咗、做錯咗,又瀨落政府身上 
最弊吾知係有心定無意喎!但入硬政府數!

俗語話:人多手腳亂
證明醫護人手多到泛濫

黃醫護話唔洗內地人尼幫
個餅唔會分比大陸人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]