• 瀏覽: 6,805
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
  (星島日報報道)去年反修例風波重挫本港經濟,但帶來另類商機,不少內地網店近期紛紛推出香港警察系列首辦模型,買家可為警察模型配上頭盔、胡椒

一個字:形

香港英雄首辦!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/daily/article/2260197/日報-港聞-港警首辦模型內地熱賣

熱賣及精選
咁後生就光頭,柒出國際

劉sir響大陸人氣好高

點解係內地唔係本地

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 發記張哥仔 於 4-8-2020 09:11 發表

劉sir響大陸人氣好高
大陸商家又賺大錢,富有過香港人。

民主必然高壓,高壓自然暴力。
引用:
原帖由 發記張哥仔 於 2020-8-4 09:11 AM 發表

劉sir響大陸人氣好高
係 基哥辭香港職務啦
人氣咁高返上去可能做到廣東省公安廳長唔奇

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
香港警察喺內地玩具界很受重視

附件

2E0E7DE7-56C6-4EAB-850C-56B2AB613C4D.jpeg(96.08 KB)

2020-8-4 10:05 AM

有冇曱甴首辦模型 

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-8-4 10:06 AM 發表

有冇曱甴首辦模型

引用:
原帖由 ️警 於 2020-8-4 07:41 AM 發表

咁後生就光頭,柒出國際
後生有頭髪但自己申請坐監柒出銀河系添

引用:
原帖由 鬼屋肥沃的神童 於 2020-8-4 10:10 發表

有嘅話一定也會大賣
有既一定大敗

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-8-4 06:36 AM 發表

(星島日報報道)去年反修例風波重挫本港經濟,但帶來另類商機,不少內地網店近期紛紛推出香港警察系列首辦模型,買家可為警察模型配上頭盔、胡椒

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/555e530b08663dadf8d4b9e04f4fab20/stheadline/news_res/2020/08/03/626157/i_src_4 ...
中國香港警隊受到香港200萬泛暴派和支持者,辱駡,恐嚇,起底,欺凌............

中國香港警隊受到14億人民支持,鼓勵,稱讚,愛戴.........

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-8-4 10:21 AM 發表

中國香港警隊受到香港200萬泛暴派和支持者,辱駡,恐嚇,起底,欺凌............

中國香港警隊受到14億人民支持,鼓勵,稱讚,愛戴.........
邪不壓正!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]