• 瀏覽: 12,829
  • 回覆: 397
+10
引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2020-8-4 12:37 AM 發表

一早知會係咁,香港咁多間諜,唔通唔怕俾你要求引渡咩!
會唔會係呢場曱甴運動係5眼聯盟策劃?
誣蔑香港?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 01:04 發表

不過香港變左逃犯天堂, 全球最安全。
黑警賣冰毒後啲錢又可以安全運去外國, 全球最安全。
黑警賣冰毒係喺香港犯法,同喺德法英犯法著草黎香港嘅「逃犯」有乜關係?

家下幾好,香港行既中國式「齊心」「同行」,
原來係咁既~~~~ 

可喜可賀了,呢次又充份肯定,高度評價
黨語真係難明,希望快出黨字典啦
又和諧,又發展,又人類命運共同體,初時唔明佢講乜,
後來先知,原來同反義詞非常相近

齊心=分裂,同行=攬炒,開放=封閉,
雙羸原來即係明裡暗裡羸兩次⋯⋯

⋯⋯

引用:
原帖由 發記張哥仔 於 2020-8-4 12:18 AM 發表
樓主你自己又係中國人一個  點解你睇到d反中新聞好開心咁ge?
人地擺明係阿差黎啦。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:25 AM 發表

反中新聞?我睇到嘅係為香港人發聲嘅正義行動!
阿差扮乜春香港人呀?死番去強姦國姦細路啦。

等佢地收晒D垃圾...

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 01:03 AM 發表

未必, 邊有咁簡單。
咁簡單就唔駛有咁多唔知係咪難民的人在港。
香港啲難民係申請酷刑聲請, 呢啲西方大國嚟嘅人申請酷刑聲請, 即係話佢哋堂堂大國濫用酷刑?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:14 AM 發表
法國外交部周一發表聲明,宣佈暫停與香港的引渡協議。 聲名指,鑑於最新發展,法國不會2017年5月4日與港簽署的引渡協議。 港版國安法實施後,多國宣佈中止與港引渡協議,包括情報聯盟「五眼聯盟」中的英國、加拿大、澳洲、新西蘭。 歐盟上周二發聲明,對港版國安法之實施表示嚴重關切,同...

https://hk.appledaily.com/resizer/59U2qXy4hdGPFyg4MLCkI ...
噉香港抽返法國紅酒入口稅500%咪得囉。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-8-4 01:10 AM 發表

黑警賣冰毒係喺香港犯法,同喺德法英犯法著草黎香港嘅「逃犯」有乜關係?
黑警賣冰毒係喺香港犯法, 跟住去加拿大歎世界。
以前就會拉到, 現在就好安全了。

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-8-4 12:32 AM 發表
引渡條例?其實對香港有咩影響架?
就算在香港殺左人,去呢d國家就可以重新開始,人地會收留香港既垃圾同人渣。

引用:
原帖由 csl225 於 2020-8-4 01:13 AM 發表

香港啲難民係申請酷刑聲請, 呢啲西方大國嚟嘅人申請酷刑聲請, 即係話佢哋堂堂大國濫用酷刑?
你見唔到中央政府和特區政府話佢地嚴重違反國際法嗎?
北京也說美國冇人權。
所以點解唔得?
再說, 佢地係香港又可以殺人搶錢, 之後走得切就OK
反正警察只懂拉示威者,。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 01:13 發表

黑警賣冰毒係喺香港犯法, 跟住去加拿大歎世界。
以前就會拉到, 現在就好安全了。
咁即係加拿大係逃犯天堂,唔係香港。

不過如果只有廿幾個國家同香港有引渡協議,即係有180+個個國家冇,近近地去台灣都得啦。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 12:59 AM 發表

在國安法後, 我絕對支持中央政府。
好明顯, 中央政府支持香港成為逃犯天堂, 我也支持香港成為逃犯天堂。
我想問,下你支唔支持。
其實會唔會係曾加咗香港嘅收入?
咁嗱嗱聲送走班燶西甴甴

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-8-4 12:20 AM 發表
西方國家為保護己方間諜、情報人員,只好中止引渡協議。
只可以話停止引渡嘅國家曾經喺香港從事違反中國國安嘅事情,即係老尾日日9叫national security

都係果句😉唔鍾意中國香港過主囉😜英美台等緊你🙄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]