• 瀏覽: 12,799
  • 回覆: 397
+10
屌就係咁咋

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-8-4 12:56 AM 發表

有D腦殘話呢D叫「正義」
在國安法後, 我絕對支持中央政府。
好明顯, 中央政府支持香港成為逃犯天堂, 我也支持香港成為逃犯天堂。
我想問,下你支唔支持。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:14 AM 發表
法國外交部周一發表聲明,宣佈暫停與香港的引渡協議。 聲名指,鑑於最新發展,法國不會2017年5月4日與港簽署的引渡協議。 港版國安法實施後,多國宣佈中止與港引渡協議,包括情報聯盟「五眼聯盟」中的英國、加拿大、澳洲、新西蘭。 歐盟上周二發聲明,對港版國安法之實施表示嚴重關切,同...

https://hk.appledaily.com/resizer/59U2qXy4hdGPFyg4MLCkI ...
依家做漢奸可能無咩前路,都是歸順共產黨啦

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 12:55 AM 發表

你講緊乜?
逾期逗留係送回原居地, 唔洗逃犯條例。
如果德國有個好似黃台仰咁逃犯逃嚟香港, 喺香港冇居留權, 逾期咪送走佢囉, 點變逃犯天堂? 除非香港人喺德國犯法啫。

引用:
原帖由 小俊 於 2020-8-4 12:43 AM 發表

引渡協議唔係兩個地方互相嘅咩?點解係暫停唔係永遠終止?
薘佩奧走去歐洲遊說咁耐,德法點都要門面上做些事吧....

引用:
原帖由 shiftx 於 2020-8-4 12:59 AM 發表

依家做漢奸可能無咩前路,都是歸順共產黨啦
以前仲怕被引渡, 現在走左就無事。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 12:59 AM 發表

好明顯, 中央政府支持香港成為逃犯天堂, 我也支持香港成為逃犯天堂。
我想問,下你支唔支持。
最支持美國逃稅犯尼香港庇護。其他國家犯國安法來香港更支持。曱甴逃走就由佢

邊個會理依d政策,樑上小醜

中國今天富強多了

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 00:59 發表

我想問,下你支唔支持。
I don't care, 我care 係要消滅香港犯法嗰D,例如黑暴,喺第二度犯法個D「逃犯」,唔關我事。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:25 AM 發表

反中新聞?我睇到嘅係為香港人發聲嘅正義行動!
咁搞笑?破壞自己鐘意嘅地方都仲可以笑?
有無咁贛鳩?
你依家係加速緊回歸嘅步伐

引用:
原帖由 csl225 於 2020-8-4 01:00 AM 發表

如果德國有個好似葨台仰咁逃犯逃嚟香港, 喺香港冇居留權, 逾期咪送走佢囉, 點變逃犯天堂? 除非香港人喺德國犯法啫。
未必, 邊有咁簡單。
咁簡單就唔駛有咁多唔知係咪難民的人在港。

其實無論民主定中共,你哋既社會地位都唔會變。

狗。就是狗。 🤣🤣🤣🤣🤣 唔係discuss 制度,而係discuss 你既地位

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-8-4 01:02 AM 發表

I don't care, 我care 係要消滅香港犯法嗰D,例如黑暴,喺第二度犯法個D「逃犯」,唔關我事。
不過香港變左逃犯天堂, 全球最安全。
黑警賣冰毒後啲錢又可以安全運去外國, 全球最安全。

引用:
原帖由 普京大帝 於 2020-8-4 12:36 AM 發表
因為佢鍾意一邊睇毒果一邊打飛機囉
真係唔死都無用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]