• 瀏覽: 12,809
  • 回覆: 397
+10
天下圍支
大家請鼓掌

拉返d間諜特務

你覺得其他國家覺得個間諜重要定逃犯重要?咁多間諜係香港唔驚比人拉?重唔走?返到去俾你引渡?梗係中止先啦🤭

引用:
原帖由 csl225 於 2020-8-4 12:38 AM 發表
即係全部預咗犯民曱甴會潛逃去佢哋國家, 係又唔拘, 垃圾千祈唔好送返嚟
香港本身都只係和二十個國家簽左引渡協議, 不過現在已無左7個。
之後, 我估計都會繼續有國家咁做, 最後只留下數個約非民主國家如泰國和新加坡等。
香港正式成為逃犯天堂。

黃屍死全家

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:25 AM 發表

反中新聞?我睇到嘅係為香港人發聲嘅正義行動!
係香港罪犯庇護法

為何法國自己受過黃背心教訓,不好好地管理國家正確安全,助紂為虐只能做添傷悲

看來今次中國可以展示一下實力 單挑全球

引用:
原帖由 發記張哥仔 於 2020-8-4 12:18 AM 發表
樓主你自己又係中國人一個  點解你睇到d反中新聞好開心咁ge?
人地幫理不幫親,大義滅親。

引用:
原帖由 黑白的界線 於 2020-8-4 12:52 AM 發表
你覺得其他國家覺得個間諜重要定逃犯重要?咁多間諜係香港唔驚比人拉?重唔走?返到去俾你引渡?梗係中止先啦🤭
點解你認為間諜會被引渡?
你估引渡期間, 政府會冇參與?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 00:25 發表

反中新聞?我睇到嘅係為香港人發聲嘅正義行動!
乜犯左法唔駛返去犯法嘅地方受法律制裁叫正義?

你地反逃犯條例畀陳同佳消遙法外又係正義?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 12:52 AM 發表

香港本身都只係和二十個國家簽左引渡協議, 不過現在已無左7個。
之後, 我估計都會繼續有國家咁做, 最後只留下數個約非民主國家如泰國和新加坡等。
香港正式成為逃犯天堂。 ...
唔引渡係一樣可以送走啲犯, 逾期逗留係咪一樣可以送走㗎?

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-8-4 12:54 AM 發表

乜犯左法唔駛返去犯法嘅地方受法律制裁叫正義?

你地反逃犯條例畀陳同佳消遙法外又係正義?
現在香港變左逃犯天堂, 你又點睇?

引用:
原帖由 csl225 於 2020-8-4 12:54 AM 發表

唔引渡係一樣可以送走啲犯, 逾期逗留係咪一樣可以送走㗎?
你講緊乜?
逾期逗留係送回原居地, 唔洗逃犯條例。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2020-8-4 00:54 發表

現在香港變左逃犯天堂, 你又點睇?
有D腦殘話呢D叫「正義」

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]