• 瀏覽: 12,798
  • 回覆: 397
+10
即係全部預咗犯民曱甴會潛逃去佢哋國家, 係又唔拘, 垃圾千祈唔好送返嚟

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:25 AM 發表

反中新聞?我睇到嘅係為香港人發聲嘅正義行動!
如果D鬼佬識睇中文, 你令佢笑爆咀.

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-8-4 12:32 AM 發表
引渡條例?其實對香港有咩影響架?
對香港0影響,最後益左罪犯等同白人自稱民主法治包庇所有罪犯

法巴就黎爆~你法國仲玩野...你死得好快.......

反送法

香港逃亡出外嘅垃圾罪犯,你地中意收留隨便,你地國家逃亡來港嘅罪犯唔想拘捕回國都唔勉強,who fcuking cares. 😂 😂

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:14 AM 發表
法國外交部周一發表聲明,宣佈暫停與香港的引渡協議。 聲名指,鑑於最新發展,法國不會2017年5月4日與港簽署的引渡協議。 港版國安法實施後,多國宣佈中止與港引渡協議,包括情報聯盟「五眼聯盟」中的英國、加拿大、澳洲、新西蘭。 歐盟上周二發聲明,對港版國安法之實施表示嚴重關切,同...

https://hk.appledaily.com/resizer/59U2qXy4hdGPFyg4MLCkI ...
引渡協議唔係兩個地方互相嘅咩?點解係暫停唔係永遠終止?

突登一個一個出聲 扮能哂野 想keep住個聲勢

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-8-4 12:20 AM 發表
西方國家為保護己方間諜、情報人員,只好中止引渡協議。
唔好人講你就信, 己方間諜、情報人員係自己國家又點會被引渡?

引用:
原帖由 F_CK 於 2020-8-4 12:45 AM 發表

樓主對八國聯軍念念不忙,唔通係八國聯軍當年姦出黎的孽種?
條友哩度肯定唔止一個AC

引用:
原帖由 小俊 於 2020-8-4 12:43 AM 發表

引渡協議唔係兩個地方互相嘅咩?點解係暫停唔係永遠終止?
無限期暫停啫。不過和永遠終止有乜分別?

喂~你地單邊停系冇用架~呢個引渡協議系跟據聯合國國際刑警打擊跨國犯罪而成立既國際法律~你地退出聯合國就吾使甘L麻煩啦~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]