• 瀏覽: 12,825
  • 回覆: 397
+10
吊 .....傻仔唔明乜事? 係香港所有外國間諜犯事 返家, 香港捉唔到佢地.....dllm 一般外交手段都係趕上飛機 ....邊L度捉你。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:25 AM 發表

反中新聞?我睇到嘅係為香港人發聲嘅正義行動!
簽左約,言舌中止就中止,冇信用
同國安法冇關係,法國本身都有國安法。西洋鬼玩鳩你香港人。得鳩閑同你發聲啊傻佬。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-4 12:14 AM 發表
法國外交部周一發表聲明,宣佈暫停與香港的引渡協議。 聲名指,鑑於最新發展,法國不會2017年5月4日與港簽署的引渡協議。 港版國安法實施後,多國宣佈中止與港引渡協議,包括情報聯盟「五眼聯盟」中的英國、加拿大、澳洲、新西蘭。 歐盟上周二發聲明,對港版國安法之實施表示嚴重關切,同...

https://hk.appledaily.com/resizer/59U2qXy4hdGPFyg4MLCkI ...
成個EU同大陸返枱~

引用:
原帖由 imad 於 2020-8-4 01:24 發表
吊 .....傻仔唔明乜事? 係香港所有外國間諜犯事 返家, 香港捉唔到佢地.....dllm 一般外交手段都係趕上飛機 ....邊L度捉你。
一般外交手段係我捉你嘅間諜,你又捉左我嘅間諜,大家就交換禮物啦。

引用:
原帖由 haappy78901 於 4-8-2020 01:14 AM 發表

就算在香港殺左人,去呢d國家就可以重新開始,人地會收留香港既垃圾同人渣。
個問題係你殺左人
首先你走得到先
其實我諗係佢地怕大陸有份名單到時捉人
所以呢段時間班人應該徽退得到都會走
咁到時無引渡條例就捉佢唔到
不過佢地可以玩野唔比你入境
或者話你係本國不受歡迎人物驅逐你出境
到時你結果都係一樣
因為龍門任佢搬

法國和中國簽了引渡協議,即係現在法國可以引渡疑犯到內地但唔可以引渡嚟香港

捉到疑似罪犯全部本地打靶OK!

無所謂,有D曱甴走,早好永遠唔返番!

引用:
原帖由 普京大帝 於 2020-8-4 12:36 AM 發表
因為佢鍾意一邊睇毒果一邊打飛機囉
之前去外國果陣聽個鬼佬講
佢話香港人真係好on狗
自己係中國人,又要踩自己中國人,以為踩完自己人就會高級啲
但係呢啲人係鬼佬眼中先係最on狗

引用:
原帖由 發記張哥仔 於 2020-8-4 12:18 AM 發表
樓主你自己又係中國人一個  點解你睇到d反中新聞好開心咁ge?
香港越折墮佢就越開心,佢跟本都唔係香港人

引用:
原帖由 發記張哥仔 於 2020-8-4 12:18 AM 發表
樓主你自己又係中國人一個  點解你睇到d反中新聞好開心咁ge?
佢點會承認自己係中國人

引用:
原帖由 manhong1128 於 2020-8-4 01:31 AM 發表

個問題係你殺左人
首先你走得到先
其實我諗係佢地怕大陸有份名單到時捉人
所以呢段時間班人應該徽退得到都會走
咁到時無引渡條例就捉佢唔到
不過佢地可以玩野唔比你入境
或者話你係本國不受歡迎人物驅逐你出境
到時你結果都係一樣
因為龍門任佢搬 ...
驅逐我出境, 咁會送我去邊先?

咁香港班罪犯在外國咪冇人權?

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-8-4 12:32 AM 發表
引渡條例?其實對香港有咩影響架?
完全冇同法國引渡過

【本報訊】港府預告下月十二日《逃犯條例》修訂直上立法會大會的消息曝光後,紀律部隊及多個公務員工會均開腔力撐《逃犯條例》修訂刻不容緩,其中政府紀律部隊人員總工會(紀總)去信港府,指今次條例旨在處理香港有關方面法律缺陷,從而避免香港淪為罪犯匿藏地方,這才能從根本層面保護香港市民的生命和財產,紀總希望有關草案盡快通過及完成。

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯估唔到而家香港最後冇修訂逃犯條例,都可以變成逃犯天堂⋯⋯

繼續由得啲害蟲留喺佢地西方國家,不稀罕佢地回來

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]