• 瀏覽: 12,387
  • 回覆: 117
+4
引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-8-4 12:12 AM 發表
時代力量 幫咗菜英文上神枱, 最後逃唔過被滅黨 用完即棄

同班香港黑暴相同結局 連任成功 黑暴已經無利用價值
黑金民主

太陽花產物,有班智障擁護唔食到盡都無辦法。

一班廢青未見過世面,以為搞咗革命就巴乜閉,自以為是、自視過高,有權力在手就腐化

仲弱智過中國貪官

只要死跟賣菜婆娘晌歹灣賣民主呃神騙鬼,今日一切罪孽都獲得赦免, 日後會加官晉爵。

民主大國,黑金政治

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-8-3 11:44 PM 發表
針對台灣SOGO經營權爆發行賄案,台北地檢署於7月31日兵分多路搜索多名台灣立委辦公所與住處,並約談多名前任或現任立委,及相關涉案人士等共63人。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... WIPelFiD3o?v=w1280r ...
呆灣狗

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-8-3 11:44 PM 發表
針對台灣SOGO經營權爆發行賄案,台北地檢署於7月31日兵分多路搜索多名台灣立委辦公所與住處,並約談多名前任或現任立委,及相關涉案人士等共63人。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... WIPelFiD3o?v=w1280r ...
台灣不是國好麼?台灣只是中國的一個島。

引用:
原帖由 霏菲飛 於 2020-8-4 12:06 AM 發表
幻覺姐,有民主點會有貪污
你講得岩
貪污得支那同班非洲呢d鬼國先有

引用:
原帖由 其他人了 於 2020-8-4 12:19 AM 發表
貪污哪裡都有。
啊扁都坐左幾年監。
只係保外就醫,,,未坐完㗎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-4 12:32 AM 發表
以為一人一票就係好, 儍人先會嗡呢句. 但台灣真係好多儍人
香港都唔少曱甴
誰能多付黑金,誰能收買媒體和黨友,誰可當選,像特浪普一樣

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-8-4 00:12 發表
時代力量 幫咗菜英文上神枱, 最後逃唔過被滅黨 用完即棄

同班香港黑暴相同結局 連任成功 黑暴已經無利用價值
變成時代垃圾

引用:
原帖由 國指 於 2020-8-4 01:19 AM 發表

你講得岩
貪污得支那同班非洲呢d鬼國先有
咁你都係生活係你口中嘅支那國度
返去問下你父母係咪當自己係支那人,你父母唔係,再問埋你祖輩,日軍侵華時期,香港被佔3年8個月
香港人都係被日本人稱做支那,你阿爺或者太爺都係俾人叫支那
你而家咁大聲話支那,其實你都係支那種

玩眾籌入個人戶口就無咁礙眼啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]