• 瀏覽: 6,182
  • 回覆: 36
唔該捉燒匯豐獅子嗰條友出嚟槍斃

引用:
原帖由 dfmtf 於 2020-8-3 07:38 PM 發表

匯豐怕咗美國交料係正常事
但竟然唔通水華為自己小心就係智障
抵俾大陸攪
不是交料這么簡單啊。
是滙豐設局陷害孟晚舟,誘導制造華為違規的材料。

麥玲玲:匯豐慘就等於香港慘

呢隻神婆羅庚都唔識用,多年來呃人騙鬼 !

匯豐出賣存戶資料俾老美,卑鄙無恥,代表你隻神婆啫..

印象中獅子最低價是二十八元,是重組控股後最低價,嗰時二十八元可以茶記食兩日豐富早餐,即是依家最低價與物價比,應該七十元,咁獅子係大跌價,而且係香港賺大錢,只是受海外業績拖累,對香港股民好唔公平,即是香港人被逼割肉餵洋人,從此咁搵香港人笨也有盡時,就是獅子分家,香港還香港,外國還外國。

咪𨶙妖言惑眾

含柒!

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-8-3 20:06 發表
麥玲玲:匯豐慘就等於香港慘

呢隻神婆羅庚都唔識用,多年來呃人騙鬼 !

匯豐出賣存戶資料俾老美,卑鄙無恥,代表你隻神婆啫..
神婆!

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-8-3 08:08 PM 發表
另一個 "堪虞" 家叫做 "掉鈴鈴" 話 "會燶" 個名係20年代就冇所謂, 21 年代就嚟真"會燶"嘞. 建議改名 "痴瘋" 包有運行. 你睇人地老尾連歪交部都支持. ...
信"堪虞" 家,後果堪虞。

神棍

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-3 08:31 PM 發表

神婆!
呢隻神婆出道以來都係睇錯羅庚,可嘆香港懵炳多,夾錢俾佢做富婆..

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-8-3 20:45 發表

呢隻神婆出道以來都係睇錯羅庚,可嘆香港懵炳多,夾錢俾佢做富婆..
rubbish.

二五仔,  出賣完客戶,也應通知客戶。。等落$2.5

街邊盲公陳屈指一算,要生劏當日有份火燒獅子嗰幾隻曱甴先平息件事啊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]