• 瀏覽: 37,480
  • 回覆: 435
+11
【Now新聞台】一名十七歲男生去年十月於屯門,攜有三個汽油彈及其他易燃物,早前承認一項管有物品意圖摧毀或毀壞財產罪,被判監兩年八個月。

又一個俾政棍同黃教屍搞到無晒前途既無腦少年

更正,呢個新聞成個月,我都係貼左之後無耐先知,同大家講聲唔好意思

新聞來源連結:
https://news.now.com/home/local/player?newsId=396102

附件

116697155_10163856012760134_2561314753876753956_o.jpg(121.37 KB)

出返黎都係20歲,

唔係東區判即刻有翻D正常判決

犯法就係犯法,唔好以為個個官都咁好水....

人生更精彩

引用:
原帖由 andrewrabbit 於 2020-8-3 07:06 PM 發表
出返黎都係20歲,
死監躉呢個名會跟佢一世 .

呢個至係最重既刑罰 ....

引用:
原帖由 andrewrabbit 於 2020-8-3 07:06 PM 發表
出返黎都係20歲,
是........可以再掟過......再坐....都係23歲....之後再掟再坐....都係26歲....掟足5次都仲係30歲!!!c兄心水好清,可以無限掟汽油彈了。。。。。😏😏🤗😝

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2020-8-3 07:11 PM 發表

是........可以再掟過......再坐....都係23歲....之後再掟再坐....都係26歲....掟足5次都仲係30歲!!!c兄心水好清,可以無限掟汽油彈了。。。。。😏😏🤗😝 ...
咁樣做人,真係不枉此生~😏

傻仔,人地一班政棍就坐冷氣房數銀紙,你地就坐監倉整口罩

呢單正路D

DPP劈炮唔撈,處理案件更順利

呢個咁重手。

法官開始醒

人儍冇藥醫,實有機會坐多幾次嘅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]