• 瀏覽: 5,287
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-4 10:52 AM 發表

嗱嗱嗱。。唔好亂講,三哥自認 亞洲最強,我信嫁👍👍👍
令咗老美嘢,又信錯 阿哈罰 份呃人軍事分析囉

印度人貪污腐敗,食C啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-4 12:30 PM 發表

令咗老美嘢,又信錯 阿哈罰 份呃人軍事分析囉
有佣金。。。。。。。。你情我願,只係 各民蒙在鼓裏 🤔🤔🤔

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-8-4 08:48 PM 發表

零油耗既超級隱形戰機
咁佢作戰半徑。。。。。。,咁我地要唔要買,買左連空中加油都唔洗🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-4 12:32 PM 發表

有佣金。。。。。。。。你情我願,只係 各民蒙在鼓裏 🤔🤔🤔
你啱喎, 採購這戰機的是印度首富個細佬, 佢細佬間公司而家嗱嗱臨調走資金清盤喎

幾靚都係假,三幾個月後又墜機散曬

引用:
原帖由 daiichi 於 2020-8-4 11:52 PM 發表
加埋呢個因素, 咁法國算有良心囉, 攞黎墮機的都整咁靚

引用:
原帖由 daiichi 於 2020-8-4 11:52 PM 發表
絕對會發生!

遲早全摔完

引用:
原帖由 摸乳呻吟鬼上身 於 2020-8-4 12:30 PM 發表
印度人貪污腐敗,食C啦!
只是民主政制下的正常操作,有民主點會有貪污?🤭

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-4 11:31 PM 發表

你啱喎, 採購這戰機的是印度首富個細佬, 佢細佬間公司而家嗱嗱臨調走資金清盤喎
身上無屎你信唔信?🤔🤔

法國人好認真幫阿三試機,一試試咗幾年,夠晒專業盡責任

載人飛彈

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-3 05:34 PM 發表

https://www.sohu.com/a/411235339 ... 5964461958055koQU78

印度剛剛購入的陣風戰機,被發現油漆脫落、沒有輪廓燈、傳感器.....等問題。有人認為是連日趕工之過,但我則看得比較悲觀,印度軍方出了名貪污盛行,頗有可能收下回佣,將貨就價之下,導致法國所出售陣 ...
法國佬話賣比你哋之前飛咗幾千小時都好好地。 買咗比你有咩事都係你哋整壞。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]