• 瀏覽: 5,249
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 今天有點煩 於 2020-8-3 10:40 PM 發表
印度在法國訓練用過
無用的今日連美國都瘀爆呢隻陣風戰機, 雖則或多或少有些葡萄酸, 但美國評論陣風只有中國殲10C的水平, 想同殲20對打??未有資格

再好的飛機  阿三操作 都會爛 

阿三就是世界笑柄  

戰機都禁兒戲印刷點同人打呀

引用:
原帖由 ppaazz123 於 2020-8-4 01:35 AM 發表
戰機都禁兒戲點同人打呀
所以我都話, 做咩仲唔收兵???柒到咁, 莫迪真係要唔要面架???

人地油管都有評論, 世界雖稱有10款戰機, 但算係5代的只有F35, F22及殲20

但真5代, 就只有F22及殲20

相信可互揪的亦只有呢兩雙, 
陣風根本係4代戰機, 
怎同5代戰機練呢??

仲話要同邊個邊個戰機斗,勁過邊架邊架戰機?搞掂自已唔好墮機先啦。

引用:
原帖由 yeungph 於 2020-8-4 09:47 AM 發表
仲話要同邊個邊個戰機斗,勁過邊架邊架戰機?搞掂自已唔好墮機先啦。
世界軍力第4喎,美國的軍事專家收賄架?。。。?

果然是大殺傷力武器, 不過是殺自己!

三哥唔打得都吹得

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-3 08:21 PM 發表
看了YouTube 都有講,根本印度軍連自己面對中國空軍都感絕望,

對殲20可以在超音速航行中作戰,但陣風戰機這4代機根本連還7手之力都冇!強弱懸殊到咁,真係唔知印度仲打黎做乜? ...
嗱嗱嗱。。唔好亂講,三哥自認 亞洲最強,我信嫁👍👍👍

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-3 10:19 PM 發表

照我在網上所看到的消息,印度有官員辯解,稱印度要求在七月下旬,最小要有五部陣風戰機到達印度,但法國說依製造廠生產速度,只能造到三至四部。印度再三堅持下,法國製造廠全力趕工,終於能造出五部戰機。只不過因為趕工問題,油漆及配件安裝做得未完善,所以出現油漆脫落,及有某些部件遺漏等問題。

而我在網上看到另一個版本的解釋,則是印度飛機師駕駛陣風戰機由法國返回印度之前,先在法國受訓練如何駕駛陣風 ...
從法國開反黎。。。。。。。。。🤔🤔

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-4 01:48 AM 發表
人地油管都有評論, 世界雖稱有10款戰機, 但算係5代的只有F35, F22及殲20

但真5代, 就只有F22及殲20

相信可互揪的亦只有呢兩雙, 
陣風根本係4代戰機, 
怎同5代戰機練呢?? ...
摩托變空軍唔係得變形金剛先做到,三哥好勁嫁👍👍

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-8-3 11:51 PM 發表

咪住先, 呢D新聞點解唔係官方公佈呀?? 直接向法國佬抗議啦, 上UTUBE?? 靠巴基斯坦報導?唔係嗎?
所以831都應該無死過人,都無官方公佈

引用:
原帖由 自行車專用 於 2020-8-4 11:39 AM 發表
所以831都應該無死過人,都無官方公佈
係喎,係白痴先信犯民的大話,太子站831有死人喎,真係蠢過豬!

你唔係信犯民嘛?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]