• 瀏覽: 10,887
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-8-3 05:51 PM 發表
依加打仗係鬥快打對方衛星
但衛星都已裝備好武器

引用:
原帖由 男E 於 2020-8-3 04:54 PM 發表
日本媒體8月2日引述中國核戰略專家、火箭軍參謀部退休研究員楊承軍指,中國已掌握高端導彈防禦技術的關鍵,即可以在敵方發射的核導彈及核武器落地前的幾分鐘內探測到威脅,並以核武器來反擊的預警系統。

共同社稱,全球目前只有俄羅斯和美國擁有這種技術,倘若楊承軍所說的話屬實,則顯示中國已提升核戰鬥力並改變全球戰略平衡。他認為,日本和美國或不得不調整防衛政策。

楊承軍5月12日在中國雜誌《祖國》發表 ...
一早已經知啦

支持祖國

引用:
原帖由 johnny9236 於 2020-8-3 06:21 PM 發表
老美只會打冇乜力量還手嘅國家, 伊拉克, 阿富汗..
伊朗, 北韓想打好耐, 不過人哋有核武就唔敢出手.
講北韓就反映出柒兩舖嘥冷氣啦,捉咗佢個偷海報肥仔阿姆比爾,比返件植物人佢,回國仲香埋聲都唔敢聲仲走去同肥仔恩和談。

引用:
原帖由 加燦 於 2020-8-3 07:34 PM 發表

中美有軍事衝突, 損傷最嚴重的一定是日本.
中國軍事專家講到明
日本仔幫美國打中國,第一枚核彈必瞄準東京皇宮。

核彈是製造出來射的,支持全球核彈一次用清地球需要毀滅人類來修復

引用:
原帖由 top11 於 2020-8-3 06:12 PM 發表
日媒又知咁多野~
日本及外國特務在中國內多的是。

有乜咁出奇

被指⋯⋯日本依家先發現新大陸?

導彈防禦技術係用黎防禦, 唔明有咩好驚, 除非有人想用導彈射中國

有都唔話俾你知啦

齊用核武, 大家攬抄 曱甴至愛.....

草木皆兵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]