• 瀏覽: 1,855
  • 回覆: 55
有黑醫護阻頭阻勢,當然做咩都難

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-8-3 04:44 PM 發表
港大感染及傳染病中心總監何栢良指出,如果香港要做全民檢測,速度必須較病毒傳播潛伏期中位數5天為快,質疑香港能否每日做到為200萬人檢測。 政府抗疫督導委員會專家顧問、中大呼吸系統科講座教授許樹昌認為,如果香港要做全民檢測,必須要有居家令配合,政府人員要協助居民購買生活物資,難度好高。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1541508_1_L_2020 ...
貌似醫學權威

自言自語

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-4 06:55 AM 發表

大少奶你有沒有交軍費啦?
喂!!!你系咪台獨hi莫綺雯個分身定屎忽鬼台獨L許家倫個分身姐??

系四季做雞做鴨俾人吊夠啦??

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-8-3 04:44 PM 發表
港大感染及傳染病中心總監何栢良指出,如果香港要做全民檢測,速度必須較病毒傳播潛伏期中位數5天為快,質疑香港能否每日做到為200萬人檢測。 政府抗疫督導委員會專家顧問、中大呼吸系統科講座教授許樹昌認為,如果香港要做全民檢測,必須要有居家令配合,政府人員要協助居民購買生活物資,難度好高。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1541508_1_L_2020 ...
呢條友+賣國勇, 只懂全天候, 散發負能量?

正能量既建議, 幫助, 完全沒有!

細細個, 父母就教, 要遠離負能量既垃圾人!

無論佢地講咩, 都只係一心打撃你繼續努力既決心, 對事情完全無建設性既幫助,

所以如果想香港好, 呢二條友講咩都好, 直接按 MUTE 制就 OK, 切勿轉發!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-4 02:59 PM 發表

大少奶你有交軍費解放軍咩?
沒有你就沒有話語權
跟據基本法~駐港軍費由中央負責~你條粉腸衰L到冒中央名義系香港挖民脂??相信中央都贊成搵人兜巴挖L死你~

何咩醫生,猿咩磚家,同蔡堅醫畜,都係井底蛙 !

近日大連市再現新冠肺炎確診病例,截至27日24時,已累計確診44人。為有效降低疫情擴散風險,大連市宣布26日起啟動全民免費核酸篩查,對全市600萬人口展開咽拭子採樣。截至27日24時,大連已累積完成採樣296萬份。

https://www.youtube.com/watch?v=ZEYRKLtBdz4

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-4 04:39 PM 發表

中央的軍費還不是我們納稅人的錢
所以我有話語權,你沒有
你系度分化中港??你分裂國家??

又豬up

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-4 06:49 PM 發表

香港唔系中國咩?
什么叫中港?
你才系真正分裂國家
中港系一國2制~香港系中國之下!!!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-4 06:49 PM 發表

香港唔系中國咩?
什么叫中港?
你才系真正分裂國家
仲有!!!你咪L幫特9英個仆街唱紅打黑!!如果你系台獨hi茣綺雯~你記得留得左d野系微博私訊架呵??阿里爸爸系加州既野中央想知架!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]