• 瀏覽: 15,455
  • 回覆: 196
+2
曱甴都係自欺欺人,掩耳盜鈴,難得仲有好多狗官配合

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-3 03:50 PM 發表
消防喉可以除便用???
咁洗車都得啦
隨便用,捉到告得入,唔使坐監。
不過可以罰二萬五千元,兼有案底!

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-8-3 03:47 PM 發表
我吊你老母唔通我吊緊空洞?

蠢到咁...講咩好?

你不如話見到地下污糟, 係度洗地, 
不過,好多高貴的法官會信的, 應該擺低200可以走人.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-3 03:45 PM 發表
一名30歲男文員涉嫌於去年11月4日凌晨,在將軍澳尚德邨巴士總站外被指用消防水喉向一名衝鋒隊警長射水。他否認一項襲擊罪,......

奸邪妖獸諸多狡辯,但言不成理,可惡非常。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 19175-0803_00822_00 ...
就係太多呢啲言不成理嘅罪犯。 守尾門要自降IQ,  响罪犯嘅智慧層面上, 幫佢哋自圓其說。

胡亂使用消防設備,一樣告得入

ON9 無極限!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-8-3 03:58 PM 發表

隨便用,捉到告得入,唔使坐監。
不過可以罰二萬五千元,兼有案底!
有案底都夠啦
30碎文員, 有底勞得咩

打空氣咋,曱甴企前面先會俾人打中

黃狗真係個個都智障

用刀斬人斬唔中,又即係斬空氣🤭

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-3 03:45 PM 發表
一名30歲男文員涉嫌於去年11月4日凌晨,在將軍澳尚德邨巴士總站外被指用消防水喉向一名衝鋒隊警長射水。他否認一項襲擊罪,......

奸邪妖獸諸多狡辯,但言不成理,可惡非常。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200803/mobile/bkn-20200803151819175-0803_00822_00 ...
如果係黃畜法官就會認同呢隻黃屍曱甴既說法

優秀的暴徒....遇唔遇到多水既佳麗..

鳩噏當秘笈

🐕慣性找藉口 有刀講到無 係刀說到唔係 黑色話到白色 顛倒是非淋漓盡致🧐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]