• 瀏覽: 15,856
  • 回覆: 239
+11
引用:
原帖由 sam1682828 於 2020-8-3 04:18 PM 發表
問過中央未先?
應該問過, 佢嘅中央係美國國務院

自話自說

狗,咪撚為十皮野做喇,垃圾

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-3 15:10 發表
【Now新聞台】被選舉主任裁定提名無效的公民黨黨魁楊岳橋認為,即使由被取消資格的現任議員延任一年,亦不會引起矛盾,民主黨主席胡志偉亦指,若民主派在議會中已屬少數,不應被篩選過才再能延任。

【Now新聞台】被選舉主任裁定提名無效的公民黨黨魁楊岳橋認為,即 ...
搲撈

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2020-8-3 03:12 PM 發表

咁想做多一年? 做律師無做政棍咁好搵?
比D骨氣, 自己唔做, 唔好等人DQ你
哩D咁嘅律師仔無名無氣,搵得幾多,唔背做議員幫補吓,死得嘑!

算啦 宜家都無法紀㗎啦 佢地鍾意做咩就做咩

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-3 15:10 發表
【Now新聞台】被選舉主任裁定提名無效的公民黨黨魁楊岳橋認為,即使由被取消資格的現任議員延任一年,亦不會引起矛盾,民主黨主席胡志偉亦指,若民主派在議會中已屬少數,不應被篩選過才再能延任。

【Now新聞台】被選舉主任裁定提名無效的公民黨黨魁楊岳橋認為,即 ...
我同意你擁護基本法作為生財工具, 而且真誠尋找漏洞加以利用!! 就如成功引入雙非 和 成功爭取落地綜援一樣!!

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-3 03:10 PM 發表

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/MAG-DEMO-200803-12.jpg

咪又為10皮一個月去折腰,又借機去洗白自己。

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-3 03:10 PM 發表

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/MAG-DEMO-200803-12.jpg

佢覺得自相矛盾係冇矛盾?

亞爺設個局引你地,估唔到D泛民真係為左10萬一個月,居然連屎都食不特止,仲奶埋屎眼,啜得乾乾淨淨。奴才即係奴才。

楊生同好多市民一樣,因為暴動搞到失業,可以同啲細路一齊送foodpanda

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-8-3 03:13 PM 發表

有奶便是娘,有糧出叫佢狗吠幾聲都冇問題
美國冇糧出?

引用:
原帖由 家英哥 於 2020-8-3 03:21 PM 發表
「睇吓你班傻仔曱甴,走去襲警掟汽油彈,我呢啲食腦㗎嘛 ! 」

佢個表情好似講緊呢句

以前無國安法,而家有國安法就係清算漢奸美國走狗嘅時候,係好唔同架!
公文袋通番賣國巳被滅團😂

呢條x樣最低死!🤣🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]