• 瀏覽: 14,011
  • 回覆: 153
引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-4 12:21 AM 發表

OK, 我和你祖宗18代都是國產的人!

你爸爸當然是國產的, 你永遠也改變不了的.

在外國人眼中, 你也是敵人, 不要以為做漢奸有好下場, 同胞!!
還要繼續當人是貨嗎?我只是一個土生土長的香港人

熱賣及精選
引用:
原帖由 67中國 於 2020-8-4 10:51 AM 發表

還要繼續當人是貨嗎?我只是一個土生土長的香港人
事實係你祖宗是在中國出產的, 你也是在中國香港出產的, 人或狗我未能確定.

外國人眼中你只是漢奸走狗賣國賊

全力支持北斗系統

用得智能手機,gps自動開通,唔開多軟件用唔到.

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-4 11:05 AM 發表

事實係你祖宗是在中國出產的, 你也是在中國香港出產的, 人或狗我未能確定.

外國人眼中你只是漢奸走狗賣國賊
什麼叫出產?難道你當14億人民都是中共極權下的貨物?
BTW, 97年前出世仍屬於港英年代吧

要成立大空部隊先有用

引用:
原帖由 知三 於 2020-8-4 02:28 發表

你講呀!相反就有? 講個例子來!
西方民主不是甚麼都有。民主不是甚麽問題都可解訣。每個國家國情,民族性都不同,不是一個社會制度全世界都適用。只要大多數國人覺得政府值得信任、幸福就是最重要。
正如有人用報紙墊枱食飯,有人用膠布.有人用骨碟載雞骨魚骨。其實沒有對錯。更沒有必要批評他人,要人跟他的做法。他的愛好定"為普世價值",強加於人身,更加是不可理喻! ...
偷呃拐騙才是普世價值,明白了!

全球定位精確度均值2.34米
中國周圍係厘米級,其他就係10米內

引用:
原帖由 markodick 於 2020-8-4 01:30 PM 發表

偷呃拐騙才是普世價值,明白了!
師兄突破盲腸

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2020-8-4 03:18 AM 發表

請問點先可以息咗手機gps改用北斗?
寫app果個先有得揀接收邊個信號

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-4 13:40 發表

師兄突破盲腸

那就好了!全世界都殺父母,害兄弟,愈壞愈好,世界大同了!

努力做好自己,把主要產業鏈留在自家製,唔洗怕比人封殺

北斗系統定位精度達2米,
大部分手機支持!

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-3 01:24 PM 發表

GSP一代
GSP乜Q嘢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]