• 瀏覽: 14,665
  • 回覆: 10
+6
國貨呀

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-3 03:12 PM 發表

你同你家人都係國貨
乜你當人是貨呀,好驚

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-3 04:57 PM 發表

OK, 你同你祖宗18代都係國產的!
難道你當自己老豆老母是貨

引用:
原帖由 hkcc2 於 2020-8-3 09:27 PM 發表

食碗面反碗底就係你啲反骨仔睇住報應
議事論事

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-4 12:21 AM 發表

OK, 我和你祖宗18代都是國產的人!

你爸爸當然是國產的, 你永遠也改變不了的.

在外國人眼中, 你也是敵人, 不要以為做漢奸有好下場, 同胞!!
還要繼續當人是貨嗎?我只是一個土生土長的香港人

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-4 11:05 AM 發表

事實係你祖宗是在中國出產的, 你也是在中國香港出產的, 人或狗我未能確定.

外國人眼中你只是漢奸走狗賣國賊
什麼叫出產?難道你當14億人民都是中共極權下的貨物?
BTW, 97年前出世仍屬於港英年代吧

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-4 06:34 PM 發表

你祖宗18代是MADE IN CHINA!OK?

死淨把口, 死不認事實的漢奸走狗賣國賊。 外國人眼中,出賣自己國家的人係最下賤的!
Made in China?即係國貨
再講多次,我只是一個土生土長的香港人而已

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-4 10:52 PM 發表

你祖宗18代都是MADE IN CHINA, 你反駁不了
再講清楚D, 我只是一個在港英年代出生的土生土長香港人

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-5 11:07 AM 發表

你祖宗18代都是MADE IN CHINA, 你反駁不了
你也反駁不了

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-6 12:34 AM 發表

你祖宗18代都是MADE IN CHINA.

你以前是英殖香港出世, 而家係中國香港的人, 哈哈, 你無說話好講了吧, 認輸啦! 因為我講的是事實, 黃人只會歪理! ...
事實咪就是我是土生土長的香港人囉,接受港英年代的教育和價值觀,相信你也是吧

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-6 12:26 PM 發表

見到你垂死爭扎,又反駁唔到我,很好笑^^
大家都是土生土長的香港人,有什麼好駁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]