• 瀏覽: 14,695
  • 回覆: 153
+6
引用:
原帖由 67中國 於 2020-8-4 12:13 PM 發表

什麼叫出產?難道你當14億人民都是中共極權下的貨物?
BTW, 97年前出世仍屬於港英年代吧
你祖宗18代是MADE IN CHINA!OK?

死淨把口, 死不認事實的漢奸走狗賣國賊。 外國人眼中,出賣自己國家的人係最下賤的!

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-4 06:34 PM 發表

你祖宗18代是MADE IN CHINA!OK?

死淨把口, 死不認事實的漢奸走狗賣國賊。 外國人眼中,出賣自己國家的人係最下賤的!
Made in China?即係國貨
再講多次,我只是一個土生土長的香港人而已

引用:
原帖由 67中國 於 2020-8-4 09:20 PM 發表

Made in China?即係國貨
再講多次,我只是一個土生土長的香港人而已
你祖宗18代都是MADE IN CHINA, 你反駁不了

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-4 10:52 PM 發表

再講清楚D, 我只是一個在港英年代出生的土生土長香港人

引用:
原帖由 67中國 於 2020-8-5 09:11 AM 發表

再講清楚D, 我只是一個在港英年代出生的土生土長香港人

如果手機有北斗,GPS同glonass…我要先用北斗嗎?

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-8-3 01:36 PM 發表

What the fuck is GSP?
go suck penis

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-5 11:07 AM 發表

你也反駁不了

引用:
原帖由 67中國 於 2020-8-5 05:51 PM 發表

你也反駁不了
你祖宗18代都是MADE IN CHINA.

你以前是英殖香港出世, 而家係中國香港的人, 哈哈, 你無說話好講了吧, 認輸啦! 因為我講的是事實, 黃人只會歪理!

定位衞星越多定位精度就越大,偏差越少,中國北斗衞星數量多過GPS,所以偏差較GPS細,GPS有軍用民用,軍用精度會較好,但係也會超出兩米偏差,至於民用,起碼偏差二十米以上。其實依家大家好多已經利用衞星定位駕駛。

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-8-6 12:34 AM 發表

你祖宗18代都是MADE IN CHINA.

你以前是英殖香港出世, 而家係中國香港的人, 哈哈, 你無說話好講了吧, 認輸啦! 因為我講的是事實, 黃人只會歪理! ...
事實咪就是我是土生土長的香港人囉,接受港英年代的教育和價值觀,相信你也是吧

北鬥技術比GPS更進一步.

我繼續用GO GO map

引用:
原帖由 67中國 於 2020-8-6 10:58 AM 發表

事實咪就是我是土生土長的香港人囉,接受港英年代的教育和價值觀,相信你也是吧
見到你垂死爭扎,又反駁唔到我,很好笑^^

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]