• 瀏覽: 31,614
  • 回覆: 194
+6
引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-8-3 09:10 AM 發表
亞博方艙醫院啟用首日即出錯!亞博檢疫設施昨日(1日)起啟用,至今收治31名病人,惟醫院管理局總行政經理何婉霞今日(2日)表示,昨日下午4時許,醫管局按名單安排一名女士由救護車送往亞博方艙醫院,惟醫生於晚上10時透過電腦系統覆核病人資料時,發現並無該名病人檢測「陽性」的記錄,即她並非確診病人。
https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/ima ...
嘩!張竹君下台!何婉霞下台!

由果隻IT肥豬接手,就乜事都無!唔會有錯!唔會再有疫情!大家說對不對!

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
呢位女士一定唔係黃,所以咁大整蠱

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2020-8-3 09:22 AM 發表

支持黑醫護繼續害人就真
冇咩分別,真黑已到

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2020-8-3 09:16 AM 發表
政府好野,支持政府繼續害人😃
黑醫玩嘢

引用:
原帖由 situ來自中山 於 2020-8-3 09:23 AM 發表
果個女子唔知自己會被送去果度?唔會問一問?系咪醫管局裡面有內鬼,故意安排錯,等政府揹鍋?
應該重組醫管局同香港醫學會

醫管局頻臨爆煲!
內地醫護支援行動迫在眉捷啦

香港醫護有乜做唔出?! 呢位女士係咪藍?!

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-8-3 09:10 AM 發表
亞博方艙醫院啟用首日即出錯!亞博檢疫設施昨日(1日)起啟用,至今收治31名病人,惟醫院管理局總行政經理何婉霞今日(2日)表示,昨日下午4時許,醫管局按名單安排一名女士由救護車送往亞博方艙醫院,惟醫生於晚上10時透過電腦系統覆核病人資料時,發現並無該名病人檢測「陽性」的記錄,即她並非確診病人。
https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/ima ...
港產黃屍黑護️死心不息👺🙅

咩都賴政府,宜家D人真係有病。

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-8-3 09:32 AM 發表

跟本就係黑醫同女曱甴合作屈九政府 ..

香港呢關九成九過唔到 . 太多人拖政府後腳 .

真係診佢病 囉佢命

正常心態既市民自求多福吧 .
黑醫護真係好恐怖。

好明顯係班黃C 整蠱政府 , 專登搞野 , 我地政府點會出呢d 錯 ? 所有野都係反政府既錯 , DLLM

忙中有錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]