• 瀏覽: 113,333
  • 回覆: 540
+15
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-3 09:04 AM 發表
【本報訊】《港區國安法》實施約一個月,有消息指警方正通緝六名流亡或身處海外的港人,其中包括前立法會議員、香港眾志前主席羅冠聰。羅冠聰表示,事件證明自己已經不可能返回香港,但未來仍會堅持對國際進行游說工作會,自己亦會加強警剔,例如不斷搬家以保護自己.......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200803/mobile/odn ...
都冇人肯租屋比啲叛國賊,當然要四處流浪啦

痴瘋都仲未走,佢咁快走先

不斷搬家?咁有米?乜搵到佢可以引導返香港咩?我先唔信,可能根本一次都未搬過,啲污糟錢駛得七七八八想眾籌咋!?

呢條友真係衰到一個點

當選議員以為大有前途,結果比人DQ....
去外國讀書又遇著新冠肺炎,急急回港避疫.....
回到香港以為可以再參選又遇著國安法,偷偷潛逃到英國做流浪狗,且被通緝....

做人衰到佢咁
買條Lan線差電算啦,每次以為有新希望最後都係絕望

咁佢嘅家人呢?

咁都仲搏見報

佢同河童洲庭吞左中箭D全部眾籌, 大把錢啦, 每個星期搬一次都無問題.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-3 09:04 發表
【本報訊】《港區國安法》實施約一個月,有消息指警方正通緝六名流亡或身處海外的港人,其中包括前立法會議員、香港眾志前主席羅冠聰。羅冠聰表示,事件證明自己已經不可能返回香港,但未來仍會堅持對國際進行游說工作會,自己亦會加強警剔,例如不斷搬家以保護自己.......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200803/mobile/odn ...
係啦, 我唔上進, 唔使成日搬家, 又無人跟我
只係安安份份做個中國人,
但香港有幾多人好似你咁呢?
英國幾好呀, 起碼你唔使戴口罩, 我地仲要日日戴, 祝你身體健康啦,
搵鄭文杰一齊開心下囉

引用:
原帖由 農場深情的烈女 於 2020-8-3 10:38 AM 發表
自我流放傻仔一名
由落黎香港果刻, 佢己經無係個流離失所既人.

引用:
原帖由 Colour 於 2020-8-4 06:54 AM 發表
痴瘋都仲未走,佢咁快走先
貝沙賣唔出

二打六以為自己好重要?

下, 走物春, 無晒引導條例架啦, 反而應該面杉底褲都印你地個d口號, 影張相過黎威下比白痴瘋睇

卒仔一名,行就行先,死就死先

咪好lo,拎住眾籌D錢,環遊世界。做漢奸走狗係有成本的。

一D都唔抵同情、可憐。活該!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]