• 瀏覽: 110,529
  • 回覆: 540
引用:
原帖由 bnqmaksir1 於 2020-8-3 09:36 AM 發表

喺外國買樓咪冇曬
眾志真名叫眾籌

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咪咁痴線啦!好威咩?
又話被選中既細路,番數碼世界啦

回覆 引用 TOP

香港人並不記仇,件垃圾既然離開了,隨它去,別再提,免得煩厭。

引用:
原帖由 bnqmaksir1 於 2020-8-3 09:36 AM 發表

喺外國買樓咪冇曬
緊要籌啦,住又要錢,女又要錢,偉哥又要錢

回覆 引用 TOP

你咁愛香港 快d返黎香港啦
你愛既香港監獄等緊你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-8-3 10:09 AM 發表

小心比西方特工暗殺,然後屈中國瘟㷫睇屎
最大利用價值。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-8-3 10:09 AM 發表

小心比西方特工暗殺,然後屈中國瘟㷫睇屎
逃出香港嘅佢已經對老美系無咩存在價值,正如你所講咁係對老美係唯一嘅貢獻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加燦 於 2020-8-3 09:33 AM 發表

隻仆街不斷擦存在感直到侵侵叫哈佛俾個研究員身份作為止. 人無恥便無敵.
嗰條顛狗都就快收皮 到時條蔥可能嘜都唔係 連想做一隻畜性 condom都無資格 願侵保牠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-8-3 09:28 AM 發表

漢奸成日擦存在感,可惜回響愈來愈弱,價值不斷下跌,好快變做 condom
林維基就人辦

回覆 引用 TOP

過街老鼠

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 3-8-2020 10:04 發表

【本報訊】《港區國安法》實施約一個月,有消息指警方正通緝六名流亡或身處海外的港人,其中包括前立法會議員、香港眾志前主席羅冠聰。羅冠聰表示,事件證明自己已經不可能返回香港,但未來仍會堅持對國際進行游說工作會,自己亦會加強警剔,例如不斷搬家以保護自己.......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200803/mobile/odn ...
真係好撚好笑
不可能返回香港
絶對無人阻你囉
你條柒頭走得快
宜家係你夠閪膽返嚟香港
走得甩當然恭喜你啦
你睇下果班等上庭老鬼 我諗班垃圾晚晚無覺好瞓
再睇80歲「唔方開心」搬撚埋屋企死人冧樓 都話要同政治一刀切

回覆 引用 TOP

講到自己係大人咁,過多兩年只不過係一條俾人遺忘咗嘅臭蟲。

最慘應該係佢老母,香港有事搵得邊個?條白痴會唔會聽錯假消息先至著草走佬?痴鋒而家係香港不知幾快活,睇唔到佢哋講既齊上齊落。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]