• 瀏覽: 21,161
  • 回覆: 129
+4
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-2 11:06 PM 發表
好老實問句。無論邊個國家出品,比你你敢唔敢打?唔打又好似無日安寧,打又怕有無問題
睇年齡,如果我過五十,有仔女,打下都無所謂

反正都過左part 3測試

引用:
原帖由 MizarDubhe 於 2020-8-2 11:33 PM 發表
小心美國會話你啲疫苗有問題
已經話緊中,俄出嘅疫苗有問題。

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-8-2 11:33 PM 發表
今日睇到段新聞
美國做個調查,發覺有百分之二十受訪者講明一定唔會打
有百分之四十幾話睇人打完睇清楚先考慮
主要原因係美國年年流感都死六七萬人
對尼類全民預防針好多人都無太大信心
加上尼隻針藥喺美國係經唐老襯特批嘅"特快通道"通過整個程序
壓縮咗時間同程序上好多要求,所以更加有懷疑
所以美國專家而家驚嘅唔係幾時出,而係出咗幾多人打
得十幾二十巴仙人打
出到藥苗後,就算有效
個疫情 ...
連尾國市民都唔信尾國政府,唔知點解香港曱甴會咁信?

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-8-3 07:38 AM 發表

露國仍有社會主義影子,例如京城Москва冬天暖氣. ,不用收水費,因此在露國賣水錶注定冇生意
利民唔得,一定要扣 帽子?🤔🤔

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-2 11:06 PM 發表
好老實問句。無論邊個國家出品,比你你敢唔敢打?唔打又好似無日安寧,打又怕有無問題
比D醫護,教師打先,平民等下 XD

引用:
原帖由 小俊 於 2020-8-3 02:00 AM 發表

印度5G都已經研究到啦
印度人個5g係 2g+3g

唔打果啲自己睇路,到目前為止並無一隻藥物有效治療新冠的
但試種疫苗人士無一死亡,生路死路只能二揀一

疫苗對曱甴有害,千奇唔好打

印度人條撚識硬強姦犯最多

引用:
原帖由 hinfan 於 2020-8-3 07:48 AM 發表

印度人識飛!
印度人條撚識硬強姦犯最多

引用:
原帖由 hinfan 於 2020-8-3 07:46 AM 發表

咁中共是否共產國家?
執權行政共產,社會模式資本,執行能力比所謂自由社會強

世界各地康復者出現心、肝、肺、腎、大腦受損的個案

尋晚東張西望先報導完

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-3 07:56 AM 發表

利民唔得,一定要扣 帽子?🤔🤔
因為露國賣天然氣等都夠食,自然回饋於國民,特別是大統領普京執政後

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-8-2 11:02 PM 發表
俄羅斯衞生部長穆拉什科(Mikhail Murashko)8月1日表示,國家計劃10月開始大規模接種新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫苗。穆拉什科表示,接種疫苗不會收取任何費用,醫生和教師將會是第一批接種疫苗的人。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200802/366558281386299392.jpeg/3t0WdLhpKdWUBV7Z ...
美國佬同班跟尾狗必吠,假疫苗,偷回來的。

引用:
原帖由 乳露君瞻 於 2020-8-2 11:14 PM 發表

除左印度,我古無一個國家會咁不負責任,比D未經過國際認證既問題疫苗國民使用,這也是為什麼一個疫苗要研發成年,因為需要經過好多次人體試驗確定無問題先可以推出。否則隨時比人告到甩褲。而印度上個月就吹噓自己8月15日就可以發佈新冠疫苗,距地以為係新產品發佈會。。想幾時就幾時。。 ...
其實佢地達到咗群體免疫,所以打果支疫苗係卡介苗,唔會有咩問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]