• 瀏覽: 35,938
  • 回覆: 216
  • 追帖: 1
+9
on9

仆街, 極似邪教技倆, 法輪功ㄧ顆人迷惑信衆手法, 少d堅持你就中招喇!

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-8-3 12:04 AM 發表
仆街, 極似邪教技倆, 法輪功ㄧ顆人迷惑信衆手法, 少d堅持你就中招喇!
傳銷手法,不嬲係咁!

邪教

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 tom012345 於 2020-8-2 11:43 PM 發表

TBB今日採訪住那大廈一些住戶,話那些人仕都操普通話同個個食煙嘅。

唔戴口罩聚會, 相信精油消毒。。。係中國藍絲既專利
而家重有大陸人?你搵畀我睇

全為內地人 假扮潮人 搭棚 將內地不合法搬到香港經營 逃避內地法律規管

本地唔知點解 近年大量 超齡內地人仕獲身份證 而且一家大細來港 劏房市場當旺

未居港七年都可以做保安行業?

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2020-8-3 12:09 AM 發表

而家重有大陸人?你搵畀我睇
受訪者話,傳銷中心鄰近旺角火車站,以前有好多大陸人出沒架!

引用:
原帖由 hoyh 於 2020-8-2 11:33 PM 發表

TBB今日採訪住那大廈一些住戶,話那些人仕都操普通話同個個食煙嘅。
所以話,香港人點解咁憎班大陸落嚟嘅呢啲賤種就係咁解。
根本就好似蝗蟲每到一度地方就造成災難影響生態。
根本成個地球人見人憎。 ...
幾耐沒通網啊,禁關好幾個月啦,變度落嚟你口中的大陸人啊,以前就任你老作可以屈大陸人,現在仲嚟屈就黃的太明顯了吧

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-3 12:13 AM 發表

受訪者話,傳銷中心鄰近旺角火車站,以前有好多大陸人出沒架!
以前...以前...以前蠅國佬夠話俾個官你做啦

引用:
原帖由 波濤花花救星 於 2020-8-3 12:14 AM 發表

以前...以前...以前蠅國佬夠話俾個官你做啦
你太野蠻,不可理會!

是邪教嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]