• 瀏覽: 35,945
  • 回覆: 216
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-2 08:22 PM 發表

旺角亞皆老街怡安閣直銷公司Star Global的感染群組,至今(2日)累計增至30人。有前員工質疑,有確診人士涉隱暪行蹤,至今未被列入與該群組有關,包括個案2531、2352、2569及2361。前員工指,該公司由疫情爆發至今,一直未有停止舉辦過百人培訓活動,不少出席者深信精油能消毒,其間有人不時除下口罩演講或與客人對話。由於現場人多擠迫,確診個案恐陸續有來。而自爆出其直銷 ...
又係呢個躝癱垃圾曱甴貼蘋果柒報

精神

精液消毒

呢班人唔係信神油能醫病只係想搵水魚賣神油,只係發錢寒想搵人笨

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-8-2 11:43 PM 發表

TBB今日採訪住那大廈一些住戶,話那些人仕都操普通話同個個食煙嘅。

唔戴口罩聚會, 相信精油消毒。。。係中國藍絲既專利
所有受訪街坊住戶,都對呢檔嘢嗤之以鼻,反映佢哋平日幾禁荒唐!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-2 11:08 PM 發表
過年後好多香港人都仲未戴囗罩
過年後我地公司講到明無戴囗罩唔入得黎

專呃大陸人嘅賤人, 仲要好多都係後生嘅, 即係間野好可能絕大多數sales都係黃曱甴

邪教冼腦

班死pk

呢班人,而家要還喇

美國肺炎

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-2 11:05 PM 發表
前員工又點知有確診人士涉隱暪行蹤??
https://www.chp.gov.hk

其實可以由政府CHP個網睇到

不過首先佢要好得閒

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-2 08:22 PM 發表

旺角亞皆老街怡安閣直銷公司Star Global的感染群組,至今(2日)累計增至30人。有前員工質疑,有確診人士涉隱暪行蹤,至今未被列入與該群組有關,包括個案2531、2352、2569及2361。前員工指,該公司由疫情爆發至今,一直未有停止舉辦過百人培訓活動,不少出席者深信精油能消毒,其間有人不時除下口罩演講或與客人對話。由於現場人多擠迫,確診個案恐陸續有來。而自爆出其直銷 ...
邊度關事,香討啲「高人」話第三波係因為7.1遊行,泛民初選。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-2 09:19 PM 發表
以前唔信有入魔哩樣也。但近來信咯。依家系街望住形形式式既人都有點怕。。。。。有時分唔清。系我自己清醒定系佢地。
唔使咁down噃
人類絶大部份都係平庸貨色,羊群心理,人講就信。可以看穿事物嘅人小之又小,而且因為小眾嘅關係會被當成異類或者癡線佬,所以同樣嘅錯會不斷重演。況且人類人口過盛,要死20億人以上先可以回復生態平衡,你由佢地去死啦。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-3 12:00 AM 發表

邊度關事,香討啲「高人」話第三波係因為7.1遊行,泛民初選。
老人院耆英都有去遊行,和初選?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]