• 瀏覽: 35,926
  • 回覆: 216
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-8-2 08:26 PM 發表
精油消毒?
同邪教沒分別
同飲滴露樣!

LB居然無人記得?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-2 08:22 PM 發表

地庫700人搞活動
深信精油能消毒
前員工指,地庫設有一個大型辦公室用作舉辦活動,另有較大的「外場」,高峯時期地庫可容納約700人,當有人演講時,大家會不斷歡呼製造氣氛。員工指,不少人亦深信公司的精油能有效消毒,不擔心因出席活動會染疫。他指公司除了怡安閣,亦會在旺角銀城5、6樓、尖沙嘴新文華中心、石門新都寫字樓舉辦活動,恐同樣有機會傳播病毒。

有知情人士向《蘋果》透露,該公司上周仍有舉辦過百 ...
毒果又嚟作嘢嘞,又 “知情人士“ 透露,又有 “前職員“ 指出……

揾個有名有姓,出面指證有幾難?不如話有外星人聚會啦,屌!

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-8-2 11:05 PM 發表

農曆年係1月尾喎
我2月放完農曆假返公司,成盒口罩唔見咗
我1月尾預早叫人買定口罩,比人屌返轉頭
果陣啲人都仲未知新冠肺炎有幾可怕
引用:
原帖由 雨後春風 於 2020-1-24 11:40 AM 發表
有貨呀
剛剛路經旺角,見到有間士多門口放左好多口罩,仲一百蚊有找添

(我無行埋去睇,唔知一盒有幾多個)

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-8-2 10:04 PM 發表
精油消毒?同曱甴一樣腦殘
不戴口罩, 藍絲有疫症時最鐘意

曱甴最易受騙,因為無腦

毒果打手唔該過主啦🙄英美台等緊你等緊你啊😌😌

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2020-8-2 09:12 PM 發表
累人累物 同71上街 712假民主投票一樣
TBB今日採訪住那大廈一些住戶,話那些人仕都操普通話同個個食煙嘅。

唔戴口罩聚會, 相信精油消毒。。。係中國藍絲既專利

垃圾毒果

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-2 08:22 PM 發表

旺角亞皆老街怡安閣直銷公司Star Global的感染群組,至今(2日)累計增至30人。有前員工質疑,有確診人士涉隱暪行蹤,至今未被列入與該群組有關,包括個案2531、2352、2569及2361。前員工指,該公司由疫情爆發至今,一直未有停止舉辦過百人培訓活動,不少出席者深信精油能消毒,其間有人不時除下口罩演講或與客人對話。由於現場人多擠迫,確診個案恐陸續有來。而自爆出其直銷 ...
新冠肺炎Covid-19是全球認可唯一的病毒學名,你不停咁support蘋果散播「武漢肺炎」哩四個字,喺打算擾亂公安定係意圖迷惑群眾引起國家安全問題?

醫管局搞到血庫缺血,又胡亂將陰性病人送亞博,馬仲儀高拔陞有冇打算引咎辭職,遲D我怕佢地會俾死者家屬淋強水

毒果煽動200萬+1人聚集添
人哋幾百人算咩

黃C 曱甴係香港最大

好多大陸人去

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]