• 瀏覽: 1,368
  • 回覆: 34
抗議? 睇都睇得出係乜品種啦,仲洗驗DNA??

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 tam_n 於 2020-8-2 07:35 PM 發表

在香港取的樣本不「送」已經在中國,因為香港是中國的一部分。
如果新同盟主張港獨,應該根據國安法調查、取締。
咪係, 成日話已經一國一制, 自己就在中國了, 佢地咪自己送自己中...

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 07:45 PM 發表

直情係喜事啦。。。
係反中白痴先當疫情係喜事...

不過雖然稱不上喜事, 但對反中白痴都係利多於弊既...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

武漢肺炎在港爆發第三波疫情,中央決定組建「內地核酸檢測支援隊」來港,其中 7 人「先遣隊」今日...

唔洗咁緊張,驗唔驗,可以自己決定。

新 ...
梗係緊張,曱甴中美肺又想要中央派檢員檢驗,但又幻想會被逼害,日夜都好擔憂。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 07:49 PM 發表

「送中條例」係邊個起名架?條友係咪要分裂國家啊?
“送中”咪反中白痴起囉, 唔通我起咩...

佢地直情精神分裂啦..., 又唔鐘意中國, 又要留係到...白痴的...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-8-2 07:29 PM 發表

講任何人都有權選擇自己條路點樣行...令我諗起結霜時個大帽山民主女神🤭🤭🤭
所以唔肯驗嗰D, 應該簽返張確認書,日後若感染新冠肺炎,政府不會醫治。

回覆 引用 TOP

D人咁驚中國內地乜乜,咁多陰謀,應該一早移民離開香港,但又唔係喎!佢地選擇留係香港,即係點呢!其實係藉反中撈油水,衆籌十巳完薪水!

回覆 引用 TOP

要送中 點都送到 一條頭髮都搞掂

前面是絕路.懸崖在轉角

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

武漢肺炎在港爆發第三波疫情,中央決定組建「內地核酸檢測支援隊」來港,其中 7 人「先遣隊」今日...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/116433631_4402899213116150_1422180704099414804_o_yycdZ_1200x630cropcenter.png

唔洗咁緊張,驗唔驗,可以自己決定。

新 ...
無人叫新港盟去喎咪跳出黎7

回覆 引用 TOP

你班撚樣唔會送中只會送屯門焚化爐

回覆 引用 TOP

一定要驗,一係俾大陸佬驗,一係自己俾4000去養和驗,自已揀。

回覆 引用 TOP

嘩!厲害!腦殘曱甴們快快着草!快快快!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-2 07:20 PM 發表

任何人都有權選擇自己條路點樣行
你拿兒童身份證點解要比人拿指模!?

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]